Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: TIR răsturnat pe DN1, în judeţul ALBA, zona Inoc – Mirăslău. TRAFIC RUTIER îngreunat două ore. Şoferul a suferit leziuni

Publicat

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie aproximativ o oră, joi după-amiaza, în jurul orei 18.00, pe DN1, în judeţul Alba, zona Inoc – Mirăslău, între Aiud şi Turda, după ce un TIR s-a răsturnat pe şosea. Din primele informaţii, şoferul a suferit leziuni. Circulația în condiții normale a fost reluată după aproximativ două ore.

Citeşte şi Șoferul TIR-ului polonez răsturnat joi pe DN1, lângă Mirăslău, era sub influența alcoolului: 0,76 mg/l în aer expirat. S-a ales cu dosar penal

UPDATE1: În jurul orei 19.45, circulația a fost reluată pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 18.30, în zona accidentului, pe DN1, se circula alternativ, pe sensul de mers Aiud – Turda.

Potrivit Infotrafic, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN1 Aiud – Turda, la kilometrul 418, în zona Mirăslău. În scurt timp, va fi degajată şi cealaltă bandă.

Autovehiculul de mare tonaj transporta produse electrice. Acesta ar fi înmatriculat în Polonia. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei într-un segment de drum în curbă.

Şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un echipaj de pompieri de la Aiud a fost chemat să intervină pentru curăţarea carosabilului de scurgeri de carburant şi alte reziduuri.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax