Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TIR-urile la control: Poliţiştii din Alba au verificat peste 100 de transporturi de marfă. Două permise reţinute şi amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

tir camion Poliţia Rutieră din Alba a dat amenzi de peste 10.000 de lei, a reţinut două permise şi cinci certificate de înmatriculare, în urma unei acţiuni organizate joi ce a vizat transportatorii de marfă.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 129 de autovehicule care transportă marfă şi au fost aplicate 62 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi transportul rutier.

Au fost reţinute două permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 11.160 lei.

Acţiunea organizată de Serviciul Rutier Alba s-a desfăşurat pe principalele artere rutiere ale judeţului, pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele care transportă marfă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax