Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Titularizare 2012: Au început şedinţele publice de repartizare pe posturi pentru cadrele didactice

Publicat

De luni, 13 august, au început şedinţele publice de repartizare pe posturi pentru cadrele didactice care au susţinut anul acesta examenul de titularizare. La nivelul judeţului sunt disponibile 92 de posturi titularizabile, în 16 august fiind programate repartizări pentru cei care nu au obţinut nota 7, dar pot opta pentru posturi de suplinitor.
La examenul de titularizare din acest an, au fost centralizate 412 lucrări. Doar 206 candidaţi au reuşit să treacă pragul notei 7, iar 127 au luat note între 5 şi 7 şi pot ocupa un post de suplinitor.
Pentru anul şcolar 2012-2013 au fost scoase la concurs 92 de posturi titularizabile, 278 pentru suplinitori, iar 73 sunt rezervate (cazuri de concedii maternale ori plecări de pe post pe perioadă determinată). În şedinţele publice desfăşurate la centrele de concurs în data de 13 august 2012 se repartizează posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată la care vor putea lua parte doar cei care au obţinut nota 7. Poturile care nu vor fi ocupate în data de 13 august vor fi adăugate celor de suplinitor, fără a deveni titularizabile, potrivit precizărilor reprezentanţilor ISJ Alba.
Cei care nu au obţinut nota 7, dar au peste 5 vor putea participa în data de 16 august la şedinţa publică, pentru a primi un post de suplinitor.

Aici pot fi consultate informaţii suplimentare privind şedinţele de repartizare, dar şi rezultate finale după contestaţiile depuse la exameul de titularizare din 2 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: TITULARIZARE 2013: Peste 600 de candidați din Alba susțin proba practică. Examenul scris va avea loc în 30 iunie | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax