Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TITULARIZARE 2016: Subiectele și baremele la concurs, publicate pe EDU.ro. Rezultatele vor fi afișate în data de 27 iulie

Publicat

titularizare Ministerul Educației a publicat, miercuri, subiectele și baremele la concursul de titularizare în învățământ, sesiunea 2016.

Vezi AICI SUBIECTELE la Titularizare 2016 şi BAREMELE de corectare.

Peste 26.500 de candidaţi, dintre care 3.825 sunt absolvenţi de învăţământ superior din promoţia curentă, au fost înscrişi la proba scrisă din cadrul concursului de titularizare organizat, miercuri, în 89 de centre, la nivel naţional fiind disponibile 4.422 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS).

Potrivit Ministerului Educaţiei, concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar presupune promovarea unei probe practice sau inspecţii speciale la clasă şi a probei scrise. Astfel, doar candidaţii care au obţinut minimum nota 5 (cinci) la inspecţia specială la clasă sau la proba practică pot participa la proba scrisă. În vederea ocupării posturilor didactice/catedrelor vacante pe perioadă nedeterminată (titularizabile), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba practică în profilul postului, cât şi la proba scrisă.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august. Transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă determinată rămase neocupate va avea loc pe 10 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată are loc în perioada 26-29 august 2016. Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră sunt programate în perioada 11-29 august.

În perioada 16-25 august se desfăşoară detaşarea la cerere sau în interesul învăţământului, etapă de mobilitate la care poate participa doar personalul didactic titular (anagajat pe perioada nedeterminată). Cadrele didactice care, în perioada 13-20 mai 2016, nu au depus cereri de înscriere pentru detaşare la cerere, au această posibilitate în zilele de 16 şi 17 august, prin concurs specific.

Calendarul examenului de Titularizare 2016:

– Desfășurarea probei scrise – 20 iulie

– Afișarea rezultatelor la Titularizare 2016 – 27 iulie

– Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare – 27-28 iulie

– Rezolvarea contestațiilor – 29 iulie și 1 august

– Afișarea rezultatelor finale la Titularizare 2016 – 3 august

Citește și TITULARIZARE 2016 în Alba: Un candidat, ELIMINAT pentru fraudă. Peste 380 de cadre didactice s-au prezentat miercuri la proba scrisă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax