Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE ALBA: Rezultatele contestaţiilor depuse au fost afişate. Vezi notele finale

Publicat

Joi,  au fost afişate rezultatele contestaţiilor de la examenul de titularizare. Acestea au fost publicate atât pe site-ul Ministerului Educaţiei, cât şi la avizierul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba. Un număr de 69 de profesori din cei 464 de candidaţi care au susținut examenul de titularizare au fost nemulțumiți de notele primite. Cele mai multe contestaţii s-au înregistrat la Limba și literatura română.

Potrivit inspectorului adjunct al ISJ Alba, Rodica Groza, în urma contestaţiilor un număr de 6 lucrări au primit note peste 7. Astfel că în prezent de la 192 de note, câte au fost peste 7 la primele rezultate obţinute, după contestaţii numărul lor a crescut la 198.

Cele mai multe contestații (12) s-au înregistrat la Limba și Literatura Română, 11 educatoare s-au declarat nemulţumite de note, iar pentru învățători au fost formulate 10 contestaţii, la matematică 5 și la educație fizică și sport 5.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE DUPĂ CONTESTAŢII.

După aflarea rezultatelor finale de la contestaţii, în zilele de 9 și 12 august urmează să aibă loc repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată, ce se desfăşoară în centrele de concurs. De asemenea, în 14 august va avea loc repartizarea candidaților pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Reamintim faptul că în județul Alba din cei 464 de candidați, 42,7% au reușit să obțină notă de trecere care să le permită să se titularizeze pe unul dintre cele 76 de posturi scoase la concurs. Un procent de 78,5% din totalul candidaților au obținut peste nota 5, ceea ce le permite să obțină un post de suplinitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax