Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TNL Alba Iulia a organizat a doua ediţie a Balului Sărbătorilor de Iarnă

Publicat

Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a pregătit, în această săptămână, la Vila Elisabeta din Alba Iulia, a doua ediţie a unui eveniment care, după cum au afirmat organizatorii, se vrea a fi de durată: Balul Sărbătorilor de Iarnă.

Şi pentru ca evenimentul să fie unul deosebit, tinerii liberali albaiulieni s-au gândit să realizeze atât o petrecere tematică, cât şi o strângere de fonduri. Anul acesta, tema petrecerii a reprezentat-o „Crăciunul interbelic”, fapt pentru care s-au putut remarca la bal coafuri de o eleganţă aparte, rochii cu accesorii specifice anilor ’20-’30, pălării, papioane, jobenuri, pantaloni cu bretele, toate menite să te poarte cu gândul la saloanele high-life ale perioadei interbelice româneşti.

„Am vrut ca acest bal să aibă ceva aparte şi de aceea am fost de acord cu ideea colegilor mei privind o petrecere tematică. Ce-i drept, din motive bine întemeiate, anul acesta a fost o petrecere mai restrânsă, dar, din câte am observat, cei în jur de 130 de participanţi s-au bucurat de momente frumoase, mai ales că am avut şi un program artistic în care şi-au făcut loc: dansuri de societate, un miniconcert live semnat Alin Ignat, teatru, colinde, licitaţii şi tombolă cu premii”, a declarat preşedintele TNL Alba Iulia, Adrian Simion.

Alături de tinerii liberali au fost prezenţi şi seniorii, cu preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.


Cât priveşte strângerea de fonduri, Adrian Simion a spus că şi acest obiectiv al balului a fost atins, iar banii vor fi folositi pentru organizarea de evenimente culturale şi pentru donaţii către familii nevoiaşe din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax