Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Toader comentează anunțul lui Lazăr pentru un nou mandat la Parchetul General: ”Eu voi fi în comisia de selecţie”

Publicat

tudorel toader 3

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, referitor la candidatura lui Augustin Lazăr pentru un nou mandat la Parchetul General, că fiecare are o părere bună despre sine şi Lazăr e îndreptăţit la aceeaşi atitudine.

„Exprimă dorinţa domniei sale de a continua ceea ce a făcut până în prezent. Fiecare are o părere bună despre sine şi dânsul e îndreptăţit la aceeaşi atitudine. Prin urmare, eu am declarat şi ieri, orice procuror care îndeplineşte condiţiile legii are dreptul să se înscrie. Eu voi fi în comisia de selecţie care face propunerea către CSM şi, mai departe, către preşedinte, mă voi opri acolo. Întrebaţi-l pe el, nu-mi cereţi mie să-mi exprim poziția înainte de interviu”, a declarat Tudorel Toader, la Ministerul Justiţiei.

Chestionat referitor la o fotografie care înfăţişa un apus şi pe care a postat-o pe Facebook după ce Augustin Lazăr şi-a anunţat candidatura şi care înfăţişa un apus, ministrul a afirmat: ”Nicio asemănare nu este tot timpul întâmplătoare”.

p

Ministrul a mai precizat că până luni, la ora 12.00, nu îşi depusese nimeni candidatura pentru funcţia de procuror general.

Precizările vin după ce Augustin Lazăr a anunţat, luni, că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al României, în contextul organizării, de către Ministerul Justiţiei, a concursului pentru numirea în funcţie, chiar dacă Tudorel Toader a cerut revocarea pentru acesta. Mandatul lui Lazăr expiră pe 28 aprilie.

Sursă: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 20.03.2019 at 13:13

    Mai, ce aveti cu mine de mi-ati taiat comentariul ? Va e frica de Todorel ca va critca ca lasati comentarii despre el ?
    Sunteti si voi ca aia de la ziarul ”independent” Unirea.Cel mai bine ar fi sa-mi blocati IP-ul, ca asa nu va mai deranjez. Treaba voastra. Puteti sa-l stergeti si pe asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax