Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Toamnă blândă, cu temperaturi mai ridicate și puține ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până la jumătatea lunii octombrie

Publicat

Ultimele zile ale lunii septembrie și prima parte a lunii octombrie se anunță cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. O veste mai puțin bună este legată de precipitații, extrem de importante în special pentru agricultori. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în următoarele patru săptămâni, anunță ANM în prognoza meteo emisă pentru intervalul 18 septembrie – 16 octombrie.

Vremea în weeekend, 15 – 17 septembrie: În județul Alba vremea va fi instabilă. Se anunță ploi, în special vineri și sâmbătă, când se răcorește bine. Sunt anunțate furtuni și ploi consistente. De duminică vremea își revine și vom avea temperaturile maxime de 26 de grade Celsius.

Vremea în următoarele patru săptămâni. Prognoza meteo în perioada 18 septembrie – 16 octombrie

Săptămâna 18 – 25 septembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de nord-est și de vest a țării.

Cu excepția extremității de nord-vest a țării, unde regimul pluviometric va fi local excedentar, canțitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Săptămâna 25 septembrie – 02 octombrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și sud-vestice.

Săptămâna 02 – 09 octombrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 09 – 16 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interal, la nivelul întregii țări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax