Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Toamna se numără bobocii și la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia  pune la cale cel mai tare party pentru studenți din acest an: Balul Bobocilor. Organizatorii  se pregătesc serios și intens, deoarece balul se apropie cu pași repezi. A avut loc preselecția pentru pentru titlul de Miss și Mister şi, chiar dacă la casting s-au prezentat numeroși boboci și boboace, juriul a selectat doar 12 participanți (șase băieți și șase fete), toți aleși „pe sprânceană”.

Balul va fi prezentat de Daniel Groza și Monica Gându (Miss și Mister de anul trecut), iar tema aleasă este „Business”. Organizatorii, bobocii, dar și invitații vor avea obligația de a purta o ținută care să fie în conformitate cu tema aleasă de organizatori.

Petrecerea va avea loc joi, la Restaurantul „Nettuno” (aflat la ieșirea spre Cluj, vizavi de Ambient). Intrarea în sală se va face de la ora 18.18, iar spectacolul va începe la ora 19.30. Prețul unei invitații este de 18 lei.

Invitați speciali ai acestui eveniment vor fi Trupa Impact, alături de Moving Elements și Cătălin Bordea (Deko Cafe) – acesta va oferi un număr de stand-up comedy, timp de  aproximativ 30 de minute.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax