Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Toamna se numără cei mai frumoși boboci. Începe sezonul balurilor. Vezi când e evenimentul de la liceul tău

Publicat

Toamna se numără bobocii la liceele albaiuliene și nu pentru a se afla numărul lor, ci pentru a-i găsi pe cei  mai frumoși elevi, aflați în primul an de studiu. Cum acest lucru nu e ușor de făcut, fiecare liceu organizează  ”Balul Bobocilor”. Elevii se mobilizează, fac ședințe și își dau toată silința pentru ca liceul lor să aibă cel mai frumos bal.

Seria balurilor va fi deschisă vineri, 14 octombrie, de Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia. „Artiştii” organizează „Balul Bobocilor” la Casa de Cultură a Studenților, iar after party-ul va avea loc în Club „Allegria”. Evenimentul va fi prezentat de Kamara, iar prețul biletelor este de 15 lei.

Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia va organiza petrecerea bobocilor pe 21 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților, urmată de distracţie în Clubul „Allegria”, alimentată de Sonny Flame.

Liceul cu Profil Sportiv din Alba Iulia își va alege cei mai frumoși elevi din primul an, pe 27 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților, în vreme ce after party-ul va avea loc în IQ Fashion. Invitat special va fi cântăreața Alessia, iar prețul biletelor va fi de 15 lei.

Tot pe 27 octombrie vor petrece și elevii de la Liceul Teologic din Alba Iulia. Aceștia vor avea parte de un bal decent, fără invitat special. Evenimentul va avea loc la „Mercur Select”, iar prețul biletelor va fi de 5 lei pentru elevii liceului și 10 lei pentru cei veniți din afară.

Pe 28 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui „Balul Bobocilor” pentru Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan”.Unul din cele mai bune licee din Alba Iulia îl va avea ca invitat special pe Emil Lassaria, iar petrecerea de după bal urmează în Club „Allegria”. Prețul biletelor va fi de 20 de lei.

Colegiul „Apulum” are  programat evenimentul dedicat bobocilor pe data de 10 noiembrie. Petrecerea va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar after party-ul în „Taco Bell”. Invitații special ai acestui eveniment vor fi Narcotic Sound, Cristian D, dar și câteva animatoare care să înfierbânte atmosfera.

Pe 18 noiembrie vor petrece și cei de la Colegiul  Economic ”Dionisie Pop Marțian”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar after party-ul nu are încă o locaţie sigură, însă preferat ar fi Clubul „Stage”, ce urmează a fi lansat. Invitat special la acest eveniment va fi Maximilian.

Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” nu și-a fixat încă data pentru balul bobocilor, dar vă ţinem la curent cu noutăţile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. anonim

    marți, 11.10.2011 at 16:11

    La nr. 4 si eco 😡 restu `:-j

    • anonim

      miercuri, 12.10.2011 at 15:58

      la hcc oricum nu faceai rost de invitatie ..

  2. anonim

    marți, 11.10.2011 at 16:11

    :XX:X:X:X:XX:

  3. anonim

    marți, 11.10.2011 at 16:13

    Vrem date si de la Universitatea 1 Decembrie…

  4. dorel

    marți, 11.10.2011 at 21:05

    la 1 dec balu se tine undeva in camp pe stanga ca anul trecut. sa speram ca n-o sa plece toata lumea de la after party. sa-l mai cheme odata pe connect-r si sa aprinda lumina sa vedem daca se face intuneric…
    apropo de articol, e de mers doar la economic, in rest sunt praf. nici macar hcc, care oricum nu a avut niciodata o buna organizare la baluri (au fost tot felu de blaturi pe fata cu castigatorii, se stiau dinainte s.a.m.d.) bv economic.

  5. anonim

    miercuri, 12.10.2011 at 17:55

    dorele esti de la eco nu?se vede dupa limbaj…si de obicei la aia de la eco li ciuda de cei de la HCC asa ca stai calm ca te incadrezi perfect!

    • Anonim

      miercuri, 02.11.2011 at 15:35

      Da nu stiu ce va dati voi mari intelectuali de la hcc ca nu sunteti buni de nimic, sunteti vai de capu vost

  6. Nr 3.

    miercuri, 12.10.2011 at 20:36

    Am vorbit cu organizatori . Si la nr 3 va veni Lucky Man Project , after party in club Allegria , evenimentul in casa de cultura a studentilor . Data nu se stie exact deoarece trebuia sa fie in 28 , dar daca in 28 e HCC-u … Clar nr 3 cade din prima .

  7. alexandra

    joi, 13.10.2011 at 12:06

    cand afirmi ca un liceu e cel mai bun trebuie sa vi cu date concrete care sa ateste acest lucru!!!asa ar fi corect

  8. dorel

    joi, 13.10.2011 at 14:15

    @anonim: sunt de la 1 dec dar scriu sub un pseudonim ca mi-e frica sa-mi dau numele. inainte de 1 dec am fost si pe la hcc, dar la fel ca si in cazul 1 dec, scriu sub un pseudonim ca fost elev la hcc, pt ca mi-e frica sa-mi dau numele. concluzie anonim: stiu despre ce vorbesc.
    @alexandra: corect. faci o cercetare de piata si vi cu rezultatele, ca daca e sa gandesti cu capu tau care liceu e mai bun (hcc) poate nu-ti dai seama ca nu te ajuta procesoru.

    • Anonim

      miercuri, 02.11.2011 at 15:32

      Militaru ii cel mai bun nu hcc 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax