Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Toate competițiile de baschet din acest week-end au fost amânate, din cauza condițiilor meteo

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia şi CS Universitatea II Alba Iulia nu vor mai juca în acest week-end. Dacă trupa lui Bilek avea programată partida cu Olimpia București, formația secundă pregătită de Nicușor Marcu ar  fi trebuit să joace duminică împotriva formației CSS Râmnicu Vâlcea.

Directorul sportiv,  Petru Eleș,  s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa lui va avea parte de 10 zile fără nici o partidă. „Nu ne avantajează această amânare, dar, pentru a evita problemele, este mai bine pentru toată lumea, ținând cont de unele evenimente de la ultima etapă cauzate de vreme”, a declarat Eleș.

În momentul de față, Petru Eleș nu știe ce opțiuni va avea pentru substituirea partidei de sâmbătă cu Olimpia București. Totuși, un avantaj al acestei amânări este faptul că se evită posibile accidentări de la meciul cu Olimpia București, mai ales că urmează jocul de pe teren propriu cu gruparea CSBT Alexandria.



s

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax