Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TOATE finanțările europene la un loc: Platformă online care integrează informații despre fonduri din mai multe surse de finațare

Publicat

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a anunţat, joi, că a lansat o platformă online, un punct unic de acces care integrează informaţii privind fonduri din mai multe surse de finanţare (programele naţionale, operaţionale, comunitare).

Platforma este o punte de legătură și contact permanent dintre potențialii beneficiari ai surselor de finanțare și Punctele Naționale de Contact/Punctele Focale (PNC/PF), Agențiile Naționale responsabile, Autoritățile de Management aferente domeniului dumneavoastră de interes sau Direcțiile Generale ale Comisiei Europene și / sau Agențiile Executive responsabile, în cazul în care programul de interes nu are un PNC / PF în România.

Potrivit unui comunicat al ministerului, informațiile din cadrul acestei platforme sunt orientate către Beneficiarii de fonduri europene, în interesul direct al acestora și pentru a putea sprijini orice nevoie de finanțare, fie ea prin programe operaționale, comunitare sau naționale.

Totodată, platforma face legătura și cu portalul Funding & Tender Opportunities și va asigura existența unor baze de date cu informații despre proiecte depuse spre finanțare din programe comunitare, precum și cu informații despre potențialii parteneri din statele membre UE.

Informații despre surse de finanțare pentru mediul privat și public

Platforma integrează informații consistente pentru toți potențialii beneficiari, atât din mediul privat, cât și public, precum și din mediul academic și de cercetare, în vederea creșterii vizibilității surselor de finanțare europeană și a eficientizării canalelor de comunicare dintre autoritățile care gestionează aceste finanțări și cei cărora le sunt destinate.

„Doresc să le mulțumesc colegilor mei care au sprijinit acest demers, necesar pentru a eficientiza modul în care se derulează accesarea surselor de finanțare europeană, integrând toate informațiile într-un singur loc, în mod transparent și cu o interfață ușor de utilizat.

Platforma noastră realizează în premieră și conectarea utilizatorului atât cu Portalul Comisiei Europene Funding & tender opportunities, cât și cu site-urile oficiale ale instituțiilor care gestionează fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat.

Ne dorim ca această platformă să devină o cale de comunicare eficientă, astfel vă invităm să vă înscrieți în secțiunea prin care puteți deveni parteneri, având oportunitatea de a vă face cunoscute activitățile din proiecte.

Îmi exprim convingerea că împreună vom reuși să creștem gradul de accesare a acestor surse de finanțare”, a declarat secretarul de stat Cătălina Bădoiu.

Platforma poate fi accesată AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax