Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Toate persoanele vaccinate anti-COVID până acum în România vor putea participa la tombola cu premii de 15 milioane de lei

Publicat

Toate persoanele care s-au vaccinat în România vor avea posibilitatea să participe la o tombolă cu premii în valoare de 15 milioane de lei. Prima extragere va avea loc în octombrie 2021, iar banii vor fi alocați de Guvern. 

Suplimentar, pentru cei care se vor vaccina în perioada următoare, se vor acorda și tichete de masă în valoare de 100 de lei.

Precizările vin de la ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

„Tichetele de masă sunt pentru cei care se vor vaccina după intrarea în vigoare a OUG, iar la loterie vor putea participa toți cetățenii români vaccinați. Ordonanța e pe fluxul de avizare și sperăm ca săptămâna viitoare sau peste două săptămâni să intre în ședința de Guvern” a declarat Mihăilă.

Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanță pe acest subiect.

Ministerul estimează ca va acorda 350.000 de tichete, adică 35 de milioane de lei, bani din propriul buget. 350.000 de noi persoane vaccinate ca urmare a acestei legi ar însemna aproape 2% din populație.

Fondul pentru loterie este de 15 milioane de lei. Va putea participa orice persoană complet vaccinată, de la începutul campaniei de imunizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax