Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

TOATE școlile, liceele și grădinițele din Aiud se închid din cauza COVID-19. Orele se vor ține doar în on line

Publicat

primaria aiud

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba a hotărât în ședința extraordinară de astăzi, 6 octombrie2020, ca începând cu data de miercuri, 7 octombrie să se suspende cursurile școlare care presupun prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în sălile de curs, la nivelul tuturor unităților de învățământ din municipiul Aiud, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Aiud. 

Este vorba despre următoarele unități de învățământ: Colegiul Național „Bethlen Gabor”, Colegiul Național „Titu Maiorescu”, Liceul Tehnologic Aiud, Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud, Școala Gimnazială „Axente Sever”, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea”, Grădinița cu Program Prelungit nr.2, Grădinița cu Program Prelungit „Primii Pași”), pentru o perioadă de timp în care rata de incidență a îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus SARS-COV-2 la nivelul UAT Municipiul Aiud este mai mare sau egală cu 3/1000 de locuitori.

În perioada în care prezența fizică în sălile de curs a elevilor din cadrul unităților de învățământ este suspendată, cursurile se vor desfășura exclusiv online.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax