Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tombola Meșterului Ambient: 1.500 de premii în valoare de 22.000 euro, înainte de Crăciun

Publicat

poza comunicatAmbient, rețeaua națională de bricolaj 100% românească și-a premiat meșterii înainte de Crăciun prin Tombola Meșterului Ambient dedicată exclusiv lor. În competiția care are o tradiție de 5 ani s-au înscris aproximativ 4.500 participanți care s-au luptat pentru marele premiu al concursului, un autoturism Dacia Dokker Van 1.6, în valoare de 8.500 de euro.

Competiția a început pe 1 octombrie, s-a desfășurat în 16 magazine și depozite Ambient din marile orașe printre care Sibiu, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Cluj și Bistrița, s-a încheiat pe 30 noiembrie și s-a adresat tuturor meșterilor Ambient înscriși în programul „Meșterul Casei Tale”. Marele premiu a fost câștigat de Frunteanu Petre din Sibiu.

Colaborez cu centrul comercial Ambient din Sibiu de 7 ani și mă bucur să am alături de mine o echipă de profesioniști care îmi oferă suportul în munca pe care o desfășor. Când am fost anunțat că am câștigat mașina nu am crezut dar mă bucur foarte mult pentru că o voi putea folosi în munca mea de zi cu zi. Multumesc încă o dată echipei Ambient pentru tot suportul din ultimii ani și pentru premiu.” a declarat Frunteanu Petre câstigătorul marelui premiu.

1500 premii au fost oferite celorlalți meșteri, ca recompensă pentru colaborarea lor cu Ambient, precum: salopete de lucru, vouchere în valoare de 50 de lei și 100 de lei pe care le pot folosi la achiziționarea de produse specifice meseriei și premii speciale de la furnizorii parteneri. 39 dintre ei au câștigat și câte o jumătate de porc pentru masa de Crăciun.

Ne bucurăm că putem recompensa cei mai harnici meșteri înscriși în programul Ambient dovedind încă o dată că Ambient acționează în strânsă legatură cu comunitățile în care există. Suntem fericiți că anul acesta sorții au decis ca premiul să ajungă la Sibiu, locul unde a început totul acum 21 de ani. Prin programul „Meșterul casei Tale” intenționăm să stimulăm în continuare micii întreprinzători iar prin tombole să îi ajutăm să se dezvolte”, a declarat Călin Somcutean, Director Vânzări Ambient.

Tombola Meșterului Ambient a fost organizată în parteneriat cu: Bell Profile, Cersanit, Ceresit, Chempro, Egger, Esprit, Ferroli, Opoczno, Osram, Penosil, Ravak, Rigips, Tondach și Weber.

Despre Ambient:

Compania Ambient a fost înființată în 1993 în Sibiu de către omul de afaceri Ioan Ciolan și a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. Ambient a lansat primul DIY din Romania în aprilie 2002, la Sibiu. Pentru familiile care construiesc sau renovează, Ambeint oferă consiliere clienților prin Programul AMBIENT TOTAL, care totalizează peste 100.000 de proiecte de construcție și renovare. În prezent, rețeaua are 14 centre comerciale și 15 depozite și platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri și a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are în prezent peste 200.000 de posesori. Ambient comunică constant cu clienții săi în mediul online prin intermediul site-ului www.ambient.ro și pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/ambient.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax