Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TOP 10 filme de Crăciun la care să te uiți pe Netflix. Recomandări pentru seri liniștite, în fața televizorului

Publicat

TOP 10 filme de Crăciun la care să te uiți pe Netflix. Dacă v-ați dorit vreodată să vă petreceți sărbătorile de iarnă acasă, cufundați confortabil în fața televizorului cu o băutură fierbinte în mână și cu niște popcorn, ei bine, să știți că a sosit momentul. 

Puteți face și acest lucru în aceste zile libere. Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2023. Urări de Sărbători pentru cei dragi.

Pentru a nu irosi minute bune cu telecomanda în mână, pentru a căuta un film bun, v-am pregătit o listă scurtă cu cele mai populare Top 10 filme de Crăciun de pe Netflix, pentru a le viziona alături de familie și copii.

Grinch

Probabil, unul dintre mai cunoscute personaje din perioada sărbătorilor de iarnă, Grinch este disponibil și într-o ecranizare de excepție pe Netflix, cu o durată de aproximativ 2 ore. Acesta încearcă să distrugă bucuria de Crăciun locuitorilor din Cinești.

Vezi și Coduri secrete Netflix 2023. Cum poți să descoperi conținutul ascuns și să vezi filme și seriale despre care nu știai nimic

YouTube video

Catering de Crăciun

O poveste emoționantă de dragoste, îi înfățișează pe doi tineri care se întâlnesc pentru prima dată la pregătirile pentru gala de Crăciun a unei fundații.

Cu: Merritt Patterson, Daniel Lissing, Michael Hanrahan, Rosemary Dunsmore, Melanie Leishman, Lily Gao, și Michael Copeman.

Vacanță la podgorie

Filmul cu o durată de 1 oră și 47 de minute, lansat pe Netflix în anul 2023, redă povestea de iubire dintre fiul patroanei unei companii și o văduvă.

Bărbatul se îndrăgostește de femeie, după ce acesta i-a închiriat apartamentul.

Crăciunul ca de obicei

O femeie pe nume Thea îl aduce acasă pe Jashan, însă originile lui indiene și tradițiile norvegiene ale familiei ei garantează un Crăciun nebun.

Filmul în regia lui Petter Holmsen are o durată de 1 oră și 29 de minute.

Un băiat numit Crăciun

Micul Nikolas își împlinește destinul într-un tărâm magic al spiridușilor, atunci când acesta pornește la drum pentru a-și căuta tatăl și pentru a aduce acasă darul speranței.

YouTube video

Filmul cu o durată de aproximativ 2 ore este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 7 ani.

Cronicele Crăciunului

Prima serie a fost lansată pe 22 noiembrie 2018 de Netflix, în regia lui Clay Kaytis și a fost produsă în Statele Unite ale Americii. Chiar și după 5 ani, filmul rămâne printre preferatele iubitorilor de comedie și aventură.

„Cronicele Crăciunului”, redă aventura unor doi frați, care sunt nevoiți să muncească toată noaptea pentru a salva Crăciunul, după ce au lovit din greșeală sania Moșului.

YouTube video

Cu:Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis

TOP 10 filme de Crăciu: Klaus

Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin prieteni în mod neașteptat și reușesc să aducă bucuria de care localnicii aveau atâta nevoie.

YouTube video

Acesta un film animat de comedie de Crăciun, scris și regizat de Sergio Pablos.

În anul 2020, „Klaus” a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun film de animație.

Un Crăciun ca niciodată

După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața unei veche prietene pe nume Jackie, e prea bună pentru a fi adevărată.

Cu: Heather Graham,Brandy Norwood,Jason Biggs

Scrooge: Poveste de Crăciun

Acesta este un film de comedie muzicală regizat de Stephen Donnelly și este adaptat după filmul Scrooge din 1970.

YouTube video

Cu: Luke Evans,Olivia Colman,Jessie Buckley

David și elfii

Un elf surmenat evadează în lumea reală, iar aici acesta își propune să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care tocmai  a legat o prietenie.

Cu: Cyprian Grabowski, Jakub Zając, Anna Smołowik

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax