Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TOP 5 cele mai bune rimeluri – rating 2023 (P)

Publicat

Dacă ți-am spune că am găsit secretul genelor mari și voluminoase ne-ai crede? Probabil ai observat și tu că orice machiaj prinde culoare atunci când adaugi contur ochilor.

În acest fel accentuezi intensitatea, dar și forma acestora, subliniind profunzimea privirii.

E vorba despre rimel, produsul care are puterea de a-ți schimba radical înfățișarea, prin prisma capacităților sale de a oferi volum, alungire, densitate și curbare nemaipomenită.

De zeci de ani acest cosmetic de neînlocuit primează în trusa de înfrumusețare a tuturor femeilor, fiind componenta de bază atât în machiajul de zi, cât și cel de seară.

În Top 5 cele mai bune rimeluri pentru anul 2023 am adunat o colecție de produse testate și ferm recomandate, care își vor găsi locul în inima fiecărei domnișoare pasionate de arta frumuseții. Suntem siguri că vei îndrăgi fiecare produs prezentat mai jos, iar pentru că ne ești dragă, am hotărât să-ți facilităm munca, oferindu-ți acces pe site-ul MAKEUP, de unde vei putea achiziționa produsele preferate în timp record și cu minim de efort, având parte de asistență la orice etapă și livrare rapidă.
Nu ai cum să pierzi asemenea informație importantă, așa că i-a carnețelul și notează!

1. Maybelline New York Lash Sensational Sky High dă start topului cu cele mai bune rimeluri pentru anul 2023! Sute de recenzii pozitive și mii de clienți mulțumiți servesc drept dovadă a eficienței și calității garantate de Maybelline Sky High Mascara.

Formula bazată pe extract de bambus și microfibră se distribuie uniform pe gene, garantând acoperire completă dintr-o singură mișcare. Cosmeticul alungește vizual fiecare fir, conferă densitate, ondulează și ridică genele, accentuând intensitate și volum debordant.

Rimelul este dotat cu o perie deasă din silicon, care separă și aranjează fiecare geană, fără să le lipească sau să creeze urme inestetice. Compoziția super pigmentată se menține intactă de dimineața până seara, oferindu-ți un look proaspăt și seducător ce va atrage toate privirile!

2. Lista cu super rimeluri este completată de Lancome Lash Idole Mascara – o simbioză strălucitoare dintre experiența îndelungată și tehnologiile avansate, care se remarcă prin unicitate și spirit inovator.

Rimelul dispune de o perie revoluționară din elastomer și 360 de micro-peri de diferite dimensiuni, care cuprind până și cele mai mici fire, oferind volum de ansamblu și alungire.

Compoziția pe bază de emulsie de gel nuanțează frumos genele, oferind culoare intensă și rezistență de până la 24 de ore. Aplicatorul distribuie uniform consistența cremoasă, fără să lipească firele, să curgă sau să lase urme inestetice.

Formula ce include extract de ceai alb îngrijește delicat, regenerează și hidratează, în timp ce ceara de albine acoperă firele cu un strat protector care apără genele de acțiunea nocivă a factorilor de mediu externi.

3. Legendarul Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler este un must-have pentru gene fabuloase, păstrându-și locul binemeritat în topul cu cele mai bune rimeluri!

Brandul din categoria lux regăsește în componența produselor sale ingrediente de înaltă calitate ce întrețin și îmbunătățesc aspectul genelor. Rimel cu formulă ultra-rezistentă oferă strălucire, densitate și alungire firelor.

Aplicatorul dispune de o perie dublă, unde latura neagră, concavă, conferă volum, iar partea roz ridică și separă genele.

Formula foarte pigmentată nuanțează și curbează frumos firelor, garantând naturalețe și elasticitate genelor. Accesoriul de make-up conturează armonios forma ochilor, garantându-ți un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei.

4. Îl poți numi o armă irezistibilă a seducției sau îi poți spune simplu – Pupa Vamp! Sexy Lashes Mascara! Un adevărat “Don Juan” în materie de frumusețe, rimelul cu proprietăți de curbare și alungire va capta rapid toata atenția, punând în evidență cele mai frumoase trăsături ale tale.

Cosmeticul din categoria celor mai bune rimeluri dispune de o formulă cu pigment intens, care acoperă genele cu un negru sublim ce aprofundează frumusețea ochilor, accentuând culoarea și forma acestora.

Compoziția îmbogățită cu ceară organică de albine, carnauba și unt de shea hrănește în profunzime fiecare fir, hidratează și conferă protecție sporită.

Peria curbată distribuie uniform consistența cremoasă, lăsând un finisaj curat și neted.

Rimelul este testat oftalmologic, acesta nu conține parabeni și are un risc scăzut de alergii, fiind potrivit pentru persoanele cu ochii sensibili și purtătorii de lentile de contact.

5. Ultimul, dar nu cel din urmă, cireașa de pe tort ce finalizează topul cu cele mai bune rimeluri este Clinique Lash Power Mascara!

Potrivit pentru toate tipurile de piele, rimelul cu rezistență de până la 24 de ore este un adevărat scut împotriva căldurii, umidității, ploii și lacrimilor.

Formula durabilă și ultra-pigmentată asigură o acoperire completă ce nu curge, nu se întinde și nu lasă pete sau umbre întunecate.

Consistența plăcută acoperă genele cu un voal delicat, ușor, care alungește, curbează și oferă densitate fiecărui fir în parte.

Aplicatorul cu peri deși separă până și cele mai mici gene, lăsând în urma lui un volum seducător ce durează.

Îmbogățit cu ingrediente nutritive, rimelul hrănește, fortifică și protejează, contribuind astfel la accelerarea creșterii și prevenirea căderii.

Uimitor nu-i așa? Ce altceva ai putea să-ți mai dorești? De aici și până la obținerea unui look senzațional a mai rămas un singur pas. Ai încredere în tine și îndrăznește să-ți redescoperi frumusețea interioară!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax