Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TOP cele mai apreciate articole din România, apărute în mediul online. Alba24.ro, pe locul V la categoria Politică/Social

Publicat

alba 24 Alba24.ro a avut săptămâna trecută unul dintre cele mai accesate materiale din mediul online. „ASTĂZI se implinesc 231 de ani de la martiriul lui Horea, Closca si Crisan.  Tragica poveste a ţăranilor iobagi din Apuseni” a reușit să adune 541 de distribuiri, 638 de comenturi și peste 15.000 like-uri, potrivi unui top realizat refresh .ro.

În fiecare săptămână refresh.ro realizează câte un top în care sunt enumerate cele mai citite materiale din mediul online, pe diferite categorii, printre care Blog, IT&C, Femei, Politic/Social.

În topul din această săptămână, la categoria Politică/Social, Alba24.ro a reușit să se claseze pe locul 5 din 10, cu povestea martirilor Horea Cloșca și Crișan.

La acestă categorie, pe primul loc în top se află PRO TV, pe locul II adevărul.ro, iar pe locul tre  greatnews.ro.
Articolul realizat de Alba24, „ASTAZI se implinesc 231 de ani de la martiriul lui Horea, Closca si Crisan.  Tragica poveste a ţăranilor iobagi din Apuseni” a adunat 15.987 de like-uri până săptămâna trecută, iar acum are peste 20.000.

Articolele publicate pe refresh.ro ce prezintă topul săptămânal al celor mai vizualizate știri în social media sunt realizate în colaborare cu ZeList Monitor, cea mai complexă soluție de monitorizare social media românească.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax