Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Top filme la care să te uiți online în weekend. De acțiune, de artă sau comedie – o listă pe toate gusturile

Publicat

Mai noi sau mai vechi, de acțiune, de dragoste sau de artă… filme cu care vă puteți petrece o după amiază de weekend trist și mohorât de decembrie. Topul de mai jos de fapt este o listă de recomandări pentru cei care vor să vadă un film bun. 

3 Iron sau Bin-Jip este unul dintre filmele de artă extraordinare, pe care nu trebue să le ratați în această viață. Un vagabond tânăr intră în casele străinilor “- și trăiește – în timp ce proprietarii sunt departe plecați în vacanțe. El își petrece zilele în casele oamenilor și ca plata pentru ”ospitalitate” le spala rufele sau le face mici reparații. Viața lui se schimbă atunci când întâlnește o femeie frumoasă. Un mod cu totul inedit de a construi un film.

No Country For Old Man – Nu există țară pentru bătrâni este un thriller pasionant, realizat de Joel și Ethan Coen, după un roman al celebrului scriitor american distins cu premiul Pulitzer, Cormac Mccarthy. Acțiunea se petrece în vremurile noastre, când traficanții de droguri își fac de cap, iar orășelele au devenit poligoane de tragere în aer liber. Cu o distribuție extraordinară, din care fac parte Tommy Lee Jones, laureat al premiului Oscar („The Fugitive”, „Men In Black”), Josh Brolin („Grindhouse”), câștigătorul premiului Oscar, Javier Bardem („The Sea Inside”) și Woody Harrelson, nominalizat de asemenea la premiul Oscar („The People vc. Larry Flynt”) Kelly Macdonald („Trainspotting”) NO COUNTRY FOR OLD MEN este realizat după un scenariu adaptat de frații Coen, în regia fraților Coen, produs de Scott Rudin, Ethan și Joel Coen.

Boyhood – este un film dramatic din 2014 regizat de Richard Linklater. În rolurile principale au fost distribuiți Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Lorelei Linklater și Ethan Hawke. Filmat pe parcursul a 12 ani, Boyhood spune povestea unui băiețel pe nume Mason, care împreună cu sora lui, Samantha, și mama lui, Olivia, va trece prin diferite întâmplări de la 6 ani până la 18 ani. Un film unic în felul său.

Bridesmaids – Atunci când Lillian, cea mai bună prietenă din copilărie, o anunţă că s-a logodit cu Dougie şi o roagă să-i fie domnişoară de onoare, Annie acceptă cu reticenţă propunerea, gândindu-se la multitudinea de ritualuri costisitoare pe care le presupune o astfel de îndatorire. Nefericită în dragoste din cauza lui Ted, un iubit sexy, dar mitocan, care se foloseşte de ea numai pentru a-şi satisface nevoile sexuale, având probleme financiare după ce brutăria pe care o patrona a intrat în faliment şi fiind evacuată de fraţii Brynn şi Gil din apartamentul închiriat, Annie îşi dă seama ca existenţa ei haotică este departe de a fi perfectă, motiv pentru care întrevede în organizarea nunţii lui Lillian o oportunitate de a-şi pune ordine în gânduri.

Drive – Regizorul danez Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) se avântă pe străzile Hollywoodului cu filmul de acțiune CURSA, care-l aduce în rolul principal pe Ryan Gosling. Acesta interpretează rolul unui pilot al șoselelor Los Angeles-ului. Personajul ascunde o viață dublă – cascador în timpul zilei, dar și cel mai căutat pilot pentru a ajuta tâlharii să scape din orice încurcătură pe timpul nopții.

Inception – Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica al furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

The Act of Killing – „E interzis sa ucizi. În consecință, toți criminalii sunt pedepsiți, cu excepția celor care ucid în grupuri mari și în sunet de trompete”, acesta este unul din motto-urile filmului.

Ratatouille –  Remy este un tânăr șoarece al cărui vis este să devină maestru bucătar. El nu e descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul că gastronomia este o profesie care urăște șoarecii prin excelență. Acest film vă va aprinde pofta de gătit.

The Master – Povestea se centreaza pe relația dintre Învățător și Freddie, un pierde-vară de 20 și ceva de ani. Atât doar ar fi de adăugat: interesant!

WALL-E – Este anul 2700, iar Pamântul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesabuit. Oamenii au plecat de pe Terra lasand in urma o armata de mici roboti a caror sarcina este sa faca planeta iarasi locuibila.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax