Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Top trei cele mai bune gaming PC-uri (P)

Publicat

Ești căutarea celui mai bun gaming PC? Sperăm că acest ghid, care include unele dintre cele mai bune desktopuri de gaming care au apărut în ultimul an, te va ajuta.

Care sunt cele mai bune PC-uri de jocuri acum?

Cel mai bun gaming PC în acest moment este Alienware Aurora R11, datorită designului său elegant, performanțelor de joc nemaiîntâlnite și capacității sale de actualizare.

Dacă vrei să poți pune pe computerul tău plăci grafice mai noi, de-a lungul timpului, și nu vrei să te lovești de o grămadă de șuruburi și instrumente, Aurora este computerul pentru tine.

Iată un top al celor mai bune gaming PC:

1. Alienware Aurora R11

Alienware Aurora R11 este în prezent unul dintre cele mai bune gaming PC pe care le poți cumpăra, indiferent dacă alegi un model modest și ieftin sau un monstru scump și puternic.

Acest dispozitiv superb, extrem de personalizabil, are un șasiu elegant, cu o placă frontală ovală izbitoare, precum și hardware până la un procesor Intel Core i9-10900F și o GPU Nvidia GeForce RTX 3090.

Sistemul configurat cu cele mai puternice caracteristici poate fi destul de scump, iar software-ul Alienware încorporat poate fi uneori dificil. Dar, în general, Aurora R11 este construit de la bază pentru a rula cele mai noi și mai bune jocuri la setări de vârf, cu rate de actualizare a cadrelor care depășesc 60 fps la rezoluție 4K și 300 fps la rezoluție 1080p.

De asemenea, este relativ ușor de actualizat, datorită unei plăci accesibile fără instrumente și a unei cantități suficiente de spațiu în interior pentru memorie RAM și stocare suplimentară.

2. MSI MEG Trident X

Primul lucru pe care îl vei observa la MSI MEG Trident X este că este absolut superb. Această mașină mică, unghiulară, se potrivește cu ușurință în aproape orice colț de gaming. Al doilea lucru pe care îl vei observa este că rulează jocuri absolut frumos, indiferent dacă vrei să le experimentezi la setări full HD, QHD sau UHD. Cu o varietate de opțiuni de procesor, GPU și RAM din care să alegi, vei putea personaliza o mașină care funcționează excelent cu toate jocurile de pe piață.

Reține că, indiferent de modul în care proiectezi MEG Trident X, acest gaming PC va fi scump. În plus, accesoriile pe care le oferă – mouse-ul MSI Clutch GM11 și tastatura MSI Vigor GK30 – sunt mediocre în cel mai bun caz și dezamăgitoare în cel mai rău caz.

Totuși, atât în ceea ce privește designul fizic, cât și performanța brută, MEG Trident X este unul dintre cele mai superbe și funcționale gaming PC de pe piață la acest moment.

3. Dell G5 Gaming Desktop 5090

Dell G5 5090 este unul dintre cele mai bune gaming PC pentru cei care doresc o mașină solidă de bază, foarte ușor de actualizat. Acest desktop accesibil începe cu un procesor Core i3 modest și placă Nvidia GTX 1650, dar poate fi echipat cu până la un procesor Core i7 și GPU RTX 2080 pentru jocuri mai intensive.

Unul dintre cele mai tari atuuri ale G5 este șasiul său elegant, infailibil, care este incredibil de ușor de deschis dacă vrei să schimbi componentele în timp. Desktopul Dell este fiabil pentru a juca jocuri AAA la 1080p și 60 de cadre pe secundă și computerul vine în mare parte fără bloatware.

În general, dacă ai nevoie de un desktop bun și accesibil, pe care să îl poți face mai puternic în timp, Dell G5 5090 este o alegere excelentă.

Cum să alegi cel mai bun gaming PC pentru tine

Preț: Dacă accesibilitatea este preocuparea majoră pe care o ai, află majoritatea PC-urilor decente pentru jocuri încep de la 3.500-4.000 lei. Pentru acest preț, vei beneficia de specificații mai slabe, cum ar fi procesoarele Intel Core i3 și Core i5, GPU-urile Nvidia 1660 și 1660 Ti și 8 GB la 16 GB RAM.

Performanță: Gândește-te la tipul de experiență de joc pe care îl urmărești. Dacă vrei un joc solid jucat la 1080p / 60fps, un gaming PC cu un procesor Core i5 decent și GeForce 2060 sau GPU AMD Radeon RX 5600 îți va oferi o experiență satisfăcătoare.

Plăci precum Radeon RX 5700 și GeForce 2080 funcționează bine pentru jocuri de 1440p. Vrei totuși 4K? Atunci va trebui să alegi hardware cum ar fi RTX 3080 sau AMD RX 6800.

Upgradabilitate: Componentele PC-urilor pentru jocuri evoluează întotdeauna, iar cele mai bune gaming PC pot fi ușor actualizate cu piese noi în timp. Computere precum Alienware Aurora și Dell G5 sunt ușor de deschis și de upgradat, chiar și pentru cei mai puțin pricepuți în tehnologie.

Computerele compacte pot fi puțin mai greu de deschis. Deci, dacă intenționezi să îți actualizezi investiția în timp, ține cont de acest lucru.

Te pregătești pentru VR: Vrei să joci în VR? Cerințele pentru căștile precum Oculus Rift S și HTC Vive încep de la o GPU Nvidia GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 470, un procesor Intel Core i3 sau Ryzen 3, 8 GB RAM și un DisplayPort 1.2 sau mini DisplayPort. Asigură-te că computerul tău îndeplinește aceste cerințe înainte de a cumpăra unul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax