Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Topul celor mai buni şi celor mai proşti şoferi, în funcţie de ţară. România, loc surpriză. Unde sunt cei mai buni șoferi

Publicat

scoala soferi România ocupă un loc ruşinos în topul celor mai proşti şoferi din lume, fiind depăşită doar de ţări ca El Salvador, Guatemala, Venezuela și Columbia. De cealaltă parte, şoferii din Olanda au obţinut cel mai mare punctaj, fiind consideraţi cei mai buni.

Clasamentul a fost realizat cu ajutorul aplicaţiei pentru condus Waze, informează The Independent, printre cei mai buni şoferi numărându-se şi cei din Letonia, dar şi cei din SUA. Topul ţărilor cu cei mai buni şoferi este continuat cu ţări precum Suedia, Cehia şi Belgia.

Topul țărilor cu cei mai buni șoferi:

1. Olanda – 7.9

2. Letonia – 7.3

3. Statele Unite ale Americii – 7.2

4. Suedia – 7.2

5. Republica Cehă – 7.1

6. Belgia – 7.0

7. Franța – 6.9

8. Italia – 6.8

9. Ungaria – 6.8

10. Slovacia – 6.7

Topul țărilor cu cei mai slabi șoferi:

1. El Salvador – 2.1

2. Guatemala – 3.0

3. Venezuela – 3.1

4. Columbia – 3.3

5. Ecuador – 3.7

6. România – 3.7

7. Indonezia – 3.7

8. Panama – 3.8

9. Filipine – 3.9

10. Costa Rica – 4.5

La realizarea topului s-au folosit mai mulţi indici, inclusiv frecvenţa nivelului de trafic, dar şi severitatea blocajelor rutiere, calitatea drumurilor şi infrastructura, siguranţa conducătorilor auto bazată pe numărul accidentelor şi problemele din cauza vremii, dar şi serviciile de care beneficiază şoferii, mai precis accesul la benzinării şi parcări şi, nu în ultimul rând, indicatori socio-economici precum preţul benzinei.

Se poate spune că şoferii români au toate motivele să fie nemulţumiţi şi să considere că prezenţa României în acest top nu li se datorează lor decât în mică măsură.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax