Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Topul celor mai penibile șpăgi care au făcut deliciul unor dosare de corupţie în 2015. Mămăligă, țuică sau un cavou

Publicat

DNA Alba, sediu nou Mămăligă, ţuică, trei peşti, un cavou sau un pat din lemn de frasin, sunt doar câteva dintre exemplele de mită care au făcut deliciul unor dosare de corupţie de anul acesta. Procurorii anticoruție spun că s-au vândut pe astfel de mizilicuri şefi din poliţie sau magistraţi. 

Recordul în materie de şpăgi derizorii aparține șefului poliţiei rutiere din Teleorman, Dănuţ Dobre. Procurorii anticorupţie spun despre poliţist că a primit mămăligă, mâncare pentru câini, pastramă de oaie şi ţuică în schimbul unor permise de conducere.

Nici comisarul şef din IGPR, Mihai Axente, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta este cercetat de procurori după ce ar fi cerut şi primit mită un pat din lemn de frasin, carne de miel şi mai multe sticle de vin. Totul, pentru a închide ochii la neregulile descoperite în urma unor controale la Biroul Rutier din Vaslui.

Un bax de vin, unul de apă minerală şi 15 fripturi au făcut parte, spun procurorii DNA, din lista de „cadouri” primite de la un suspect de furt calificat de către comisarul şef Mirel Mişu Mindinică. În schimb, comisarul trebuia să dea o soluţie favorabilă într-un dosar penal.O mită inedită a primit şi un fost judecător din Ploieşti. Cu gândul la bunăstarea vieţii de apoi, magistratul a cerut de la un inculpat un cavou, potrivit DNA.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax