Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Topul celor mai populare brand-uri de blugi din întreaga lume (P)

Publicat

Tendințele sunt în continuă schimbare, pe măsură ce noi produse și stiluri sunt lansate la intervale regulate. Îmbrăcămintea a devenit o declarație de stil pentru oamenii conștienți de modă.

În astfel de vremuri, un lucru ce continuă să fie la modă sunt blugii.

Blugii sunt o piesă vestimentară care, din momentul în care au început să fie produși, au câștigat o popularitate imensă în rândul maselor. Pentru că au devenit atât de comuni, poate fi destul de dificil să găsești o pereche de blugi de calitate.

Tocmai datorită acestui lucru, brand-urile ce produc blugi de calitate au devenit din ce în ce mai populare și s-au distanțat cu mult față de alte companii de fashion.

  1. Levi’s

Levi’s este una dintre cele mai populare și mai bine vândute mărci de blugi din lume. Această marcă de blugi a reușit să își creeze un loc distinct în această industrie, pe măsură ce oamenii o consideră un simbol.

Levi’s este o companie de origine americană care a fost fondată în anul 1853 de către Levi Strauss. Și-a extins rețeaua pe piața internațională cu ajutorul a aproape două mii opt sute de puncte de magazine, având sediul central la San Francisco, în Statele Unite.

  1. Wrangler

Wrangler este adesea descris ca un brand de blugi cool, datorită aspectului unic și dar și stilat. Design-ul brandului este caracterizat prin integrarea atât a tendințelor moderne, cât și a modei vintage.

Poartă o semnătură „W” în buzunarul din spate, care îi conferă un aspect individual, original și elegant. Wrangler este o companie de origine americană care a fost fondată în anul 1904 de către C. C. Hudson.

Acționează ca un brand subsidiar al companiei sale mamă, VF Corporation. Marca operează pe piața mondială prin sediul central din Greensboro, în Statele Unite.

  1. Diesel

Design excelent, croi perfect și material de calitate sunt cuvintele de caracterizează brand-ul Diesel. De asemenea, Diesel mai este cunoscut și pentru campaniile publicitare dramatice și surprinzătoare ce i-au adus faimă la nivel internațional.

Diesel este un brand de origine italiană care a fost fondat în 1978, în Molvena, de către Renzo Rosso și Adriano Goldschmied. Este un brand subsidiar al companiei mamă, OTB Group, care operează atât local cât și internațional, având sediul central în Breganze, Italia.

  1. Lee

Confortabili și rezistenți sunt adjectivele utilizate adesea pentru a descrie popularul brand de blugi Lee Jeans. Compania investit în mod special în calitate, în linia de produse inovatoare, branding și satisfacția clienților.

A avut-o ca ambasator pe actrița populară Jacqueline Fernandez, pentru promovarea blugilor pentru femei. Lee Jeans este un brand de origine americană fondat în anul 1889 de către Henry David Lee.

Funcționează ca un brand subsidiar al companiei sale mamă, VF Corporation. Brandul și-a extins rețeaua în majoritatea țărilor lumii și își gestionează operațiunile prin intermediul sediului central de la Merriam din Kansas, Statele Unite.

  1. Pepe Jeans

Pepe Jeans este un brand luxos, mereu la modă, dar și elegant. Fitingul minunat și confortabil, precum și prețurile accesibile, îl fac să fie o marcă populară de blugi în rândul consumatorilor.

Pepe Jeans a fost fondată în anul 1973 la Londra de către Arun, Nitin și Milan Shah. În anul 2015, a devenit o marcă subsidiară a companiei L Capital Asia și M1.

Compania a înființat magazine în mai multe țări și își gestionează operațiunile de la sediul central din Saint Feliu de Llobregat, în Spania.

Dacă sunteți în căutarea perechii perfecte de blugi, optați pentru unul din brandurile consacrate pentru faptul că produc blugi de calitate.

Multe companii producătoare de haine fabrică blugi în cantități industriale, iar din cauza acestui fapt, de multe ori, croiul nu este întocmai de calitate. Este vizibilă calitatea materialului, a cusăturii și a elementelor în cazul perechilor de blugi ce vin de la branduri de top.

Chiar dacă pot avea prețuri ceva mai mari, acești blugi reprezintă o investiție de durată, pentru că blugul în sine este un material foarte rezistent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax