Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tot ce trebuie să știi despre sălile de FITNESS din Alba Iulia. Abonamente, clase de aerobic și program pentru sănătatea ta


Publicat

fitnessPe lângă cadouri și odihnă, sărbătorile de iarnă au venit și cu ceva kilograme în plus pentru cei care nu s-au putut abține de la sarmale sau prăjitură. Au trecut aproape două săptămâni de când s-au încheiat serile cu mese festive, iar cei care au mai desfăcut un nasture la pantaloni sau au mai lărgit cureaua se gândesc la zilele de primăvară și vară care urmează.

Pentru a putea arăta perfect în fuste, tricouri, blugi sau chiar costume de baie, încă de pe acum trebuie să reorganizăm activitățile și să ne facem timp pentru câteva ore de mișcare pe săptămână. Sălile de fitness din Alba Iulia sunt pline de instructori, clase de aerobic special concepute pentru fiecare personalitate în parte. Dacă vrei să slăbești repede poți alege orele de Fitness Extrem sau Insane Workout, asta dacă ai ceva condiție fizică. Cei care vor ceva mai „soft” pot să se îndrepte spre clasele de pilates sau zumba.

Echipament Fitness, online, pe FashionSport.ro. Mii de articole sport de sală, la prețuri începând de la 17 lei. Îmbrăcăminte și încălțăminte sport de la peste 100 de branduri pentru bărbați, femei și copii. Nike, Salomon, Adidas, Dunlop, Puma, Karrimor, Brithish Knight, Airwalk, Under Armour etc. Reduceri mari în fiecare zi

Pentru cei care nu avut curajul sau nu au considerat necesar să intre într-o sală de fitness, Alba24 vă pune la dispoziție toate informațiile necesare de la cele mai frecventate și cunoscute săli din oraș. Clase, program sau chiar prețul abonamentelor, le aveți pe toate.

studio fitness 1Studio Fitness

Sală de fitness, clase de aerobic și TRX. Locaţia este pe Calea Moților nr 114B, lângă Stadionul Cetate

Abonamente:

Pentru cei care vor să se antreneze dimineața, până la ora 16.00, abonamentul pe lună este de 70 de lei pe lună.

Pentru un abonament full prețul este de 100 de lei pe lună.

Aerobic

Luni, miercuri și vineri de la orele 18.00 și 19.00. Marți și joi de la ora 18.00.

Abonamentul este de 80 de lei/lună cu 3 ședințe pe săptămână sau 120 de lei/ lună pentru antrenamente zilnice.

TRX, un concept nou de antrenament

Luni, miercuri și vineri de la ora 17.00. Marți și joi de la ora 19.00

Abonamentul este de 90 de lei/lună cu 3 antrenamente pe săptămână sau 140 lei/lună cu antrenamente zilnice.

xbyspice-960X by Spice

Cu un design modern și peste 50 de aparate, centrul se află în Alba Iulia, zona Piața Cetate. Dotările sunt completate de o sală de aerobic complet climatizată și vestiare moderne pentru doamne și domni.

Ce poți practica:

Pilates – Luni, miercuri și vineri de la ora 6.30

Pilates este arta mișcărilor controlate. Îmbunătățește flexibilitatea, creste rezistenta și forța și dezvoltă controlul și anduranța întregului corp uman. Accentul este pus pe aliniere, respirație, formarea unui abdomen puternic și îmbunătățirea coordonării și a echilibrului. Principiile de baza ale Pilatesului sunt concentrarea, controlul, centrarea, fluenta, precizia și respirația.

Step Aerobics – Marți și joi de la ora 8.00
Step Aerobics este un antrenament eficient deoarece este concentrat pe arderea de grăsimi, grăsimi acumulate prin consumul ridicat de alimente cu valoare calorică ridicată. În timp ce practici Step Aerobics crește cantitatea de calorii consumate.

Zumba Fitness – Marți și joi de la ora 19.00
Zumba Fitness este un program de fitness care combina muzica latină cu mișcări de dans ușor de urmat.

Insane Workout – Luni, mieruri și vineri de la ora 20.00
Insane workout este un program desfășurat de-a lungul a 90 de zile prin intermediul căruia vei reuși să fii în cea mai bună formă fizică. Programul este alcătuit din exerciții cardio explozive, exerciții de rezistență și forță, pliometrie și exerciții de echilibru și pentru un abdomen de invidiat, toate acestea fiind la un pas de ‘imposibil’.

Triple Action 3 în 1: Cardio – Forţă – Mobilitate – Marți și joi de la ora 18.00

La această ora se pune accentul pe un antrenament de adaptare prin intermediul căruia se vor obține schimbările dorite prin repetarea unor exerciții cu care corpul să se obișnuiască în timp și să se ajungă la executarea lor corectă și perfectă pentru o eficacitate maximă. Această adaptare durează în jur de 4-6 săptămâni, după care se învață exerciții noi, tocmai pentru a stimula organismul și a realiza schimbările pozitive urmărite.

Abonamente:

DayTime Gym: 59 de lei pe lună, acces sală până la ora 15.30

AllDay Gym: 89 de lei pe lună, acces sală nelimitat

Aerobic 10: 59 de lei pe lună, 10 ședințe la clasele de aerobic

AllDay Gym + Aerobic 10: 139 lei/lună, acces nelimitat sală de antrenament, 10 clase de aerobic

Gym Pass: 20 de lei/ zi, acces sală timp de o zi

Aerobic pass: 8 lei/ ședință, o clasă de aerobic, acces la una din clasele de aerobic (acces permis cu 30 minute înainte de clasă, în limita locurilor disponibile)

sala-fitness-spice-alba-iuliaSpice Fitness

Unul dintre cele mai mari cluburi private de fitness din România, cu o suprafață de peste 1000 metri pătraţi, deschis 6 zile pe săptămână. Se află în centrul municipiului Alba Iulia, în locul magazinului Spar. Sala este dotată cu vestiare spațioase, serviciu gratuit de prosoape pentru antrenament, vânzare produse pentru sportivi și suplimente nutritive, internet WiFi, clase de fitness incluse în abonament, servicii de antrenament personal, SpiceKidz – loc de joacă pentru copii, zonă de relaxare AQUASpice dotată cu saună și jacuzzi cu apă ȋncălzită, parcare privată cu acces controlat.

Ce poți practica:

Morning Workout – Marți și joi de la ora 8.30
Această clasa a fost creată pentru a creşte rata metabolismului corpului: vei arde mai multe calorii şi grăsimi pentru o lungă perioadă de timp după 60 de minute de antrenament intens.

ViPR – Marți și joi de la ora 18.00

Pe lângă implicarea în mișcare a tuturor grupelor mari de mușchi, acest tip de antrenament mizează pe intensitate, crescând rata metabolică în timpul și după exercițiile efectuate.
Tiparele de exerciții structurale și combinate sunt alternate cu pauze mici și scurte. Intensitatea este una mare, la fel și cantitatea energetică consumată, tocmai pentru a maximiza arderea caloriilor și pentru a creşte rata metabolică în timpul și după antrenament. În doar 30 minute vei arde 500 calorii și vei inregistra o creștere de 10-25% a ratei metabolice, până la 48 de ore.

Tehnica Tabata – Miercuri și vineri de la ora 19.30
Este un antrenament de slăbit cunoscut pentru creșterea valorii EPOC = excess post-exercise oxygen consumption, un termen foarte popular în industia fitness-ului care presupune ca tu continui să consumi mai mult oxigen, să arzi calorii și să topești grăsime corporală la ore bune după ce antrenamentul e gata.

Top Down Top – Luni de la ora 19.00

Core – mieruri de la ora 19.00

Bootcamp – vineri de la ora 19.00

Stretching – Marți și joi de la ora 19.00, vineri de la ora 18.00

Abonamente

All Inclusive: 189 lei/lună – sală antrenament, clase fitness, AquaSpice – nelimitat. Acest abonament oferă utilizare nelimitată a echipamentelor cardio și de ridicat greutăți, a claselor de fitness (necesită programare), a parcării clubului, a vestiarelor și a zonei de relaxare AquaSpice care include o saună uscată pentru 12 persoane și un jacuzzi cu apă încălzită. Este disponibil persoanelor cu vârsta minimă 18 ani.
(Zona AquaSpice este deschisă de luni până vineri între orele 16.00 – 22.00, iar sâmbăta între orele 10.00 – 16.00).

Day Time: 119 lei/lună – sală antrenament, între orele 8.00 – 15.30. Acest abonament oferă acces în incinta clubului între orele 8.00 – 15.30 și utilizarea echipamentele cardio și de ridicat greutăți, a parcării clubului și a vestiarelor. Este disponibil persoanelor cu vârsta minimă 14 ani.

All Inclusive Senior: 175 lei/lună. Acest abonament este accesibil doar adulților care la data semnării contractului au împlinită vârsta de 62 ani; oferă utilizare nelimitată a echipamentele cardio și de ridicat greutăți, a claselor de fitness (necesită programare), a parcării clubului, a vestiarelor și a zonei de relaxare AQUASpice.

All inclusive One Day Pass: 35 de lei/zi

SpiceKidz One Day Pass: 9 lei/zi – accesul copiilor în zona SpiceKidz

sendy clubSendy Club

Sala de fitness a clubului este dotată cu aparatură aflată în topul mondial al producătorilor de renume – „Sports Art”. Sendy Club se află pe Bulevardul Transilvaniei nr.1B.

Aparatura este multifuncțională, antrenându-ți întreaga musculatură. Astfel, aparatele profesionale lucrează musculatura abdomenului, coapselor, spatelui, fesierilor, pieptului și brațelor.

Ce poți practica:

Tae-Bo

Este un antrenament complex care îmbină elementele de arte marțiale în concordanță perfectă cu muzica energizantă. Este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și sex. În cadrul acestui antrenament, dezvoltăm împreună spiritul de echipă și susținem buna-dispoziție și depășirea tuturor barierelor, spre o viață energică și frumoasă.

Pilates

Jogging – sâmbata

Circuitul

Aparatele care compun Circuitul sunt diverse, iar timpul dedicat fiecăruia dintre acestea este de 1 minut 30 secunde, cu pauză între exerciții de 15 secunde.

Double Act

Double Act sau Tae-Bo în 2 este un antrenament complex în cadrul căruia exercițiile de Tae-Bo sunt practicate cu ajutorul unui partener.

Obiectivul acestui antrenament este de a oportuna o mai bună conștientizare a loviturilor și de a vă ajuta să înțelegeți rolul acestora, precum și întreaga dinamică a antrenamentului de Tae-Bo. Astfel, veți reuși să vă autodepășiți într-o manieră vizibilă.

Copii Sport and Fun

Se vor îmbina mai multe stiluri de mișcare, inclusiv Karate, aerobic, dans și nu vor lipsi momentele de educație fizică atât de necesare pentru creșterea, ordonarea și dezvoltarea copiilor.

În fiecare luni și miercuri de la ora 17.00, copiii vor experimenta un stil de viață organizat și sănătos.

Abonamente

Aerobic: 8 ședințe – 68 de lei, 10 ședințe – 78 de lei, 12 ședințe – 88 de lei, 16 ședințe – 98 de lei

Fitness: 98 de lei/ lună

Mixt: 148 lei/ lună

Copii: 80 lei/ lună

O oră: 10 lei

Viva Gym

Locaţie: Piața Cetate, clădirea Terra, et. 1. Program, de luni până vineri, între orele 7.00 şi 22.30; sâmbăta, între orele 9.00- 16.00.
Zumba de la ora 19.00 (luni, marți și joi).

zen gymZen Gym
Zen Gym oferă spații de parcare generoase și este situat la 5 minute de mers pe jos de piața din Cetate. Accesul se poate face din giratoriul de la piața din Cetate, mergând pe strada Toporașilor până la intersecția cu str. Mircea Eliade, de unde se face la stânga pe sensul unic și după 200 m ajungi la drumul de acces către Zen Gym.

Ce poți practica:

Aerobic Clasic – Luni și miercuri de la ora 20.00

Antrenamentul presupune exerciții ritmice și susținute, stimulând întregul organism. Clasa este destinată oricărei persoane dornice de mișcare aerobă. Antrenament de intensitate mică-medie, cu durata de 50 minute.

Fitness Extrem – Luni, miercuri și vineri de la ora 19.00

Este un concept unic, creat de antrenorul Lucian Nicolescu, prin contopirea câtorva stiluri diferite, folosite în pregătirea performerilor.
Această clasă se bucură de succes, având rezultate deosebite în rândul practicanților care descoperă cum să își depășească limitele și să-și atingă obiectivele.

Kangoo Jumps – Marți și joi de la ora 20.00

Antrenament distractiv și eficient, executat cu ajutorul ghetelor Kangoo Jumps, cu coregrafie bazată pe pași de aerobic. Exercițiile urmăresc consumul caloric, tonifierea și rezistența la efort. Clasa este destinată oricărei categorii de vârstă si sex. Antrenament de intensitate medie-mare, cu durata de 50 minute.

Stretching – Două duminici pe lună de la ora 13.00

Ora de Stretching vine ca o completare a antrenamentului ce l-ai desfășurat în timpul săptămânii și totodată ca o răsplată adusă organismului tău. Antrenament de intensitate mică, cu durată de 50 minute.

Be Fit – Luni, miercuri și vineri de la ora 21.00

Antrenament cu durată de 50 minute.

Zumba Fitness – Miercuri de la ora 17.00

Îmbină muzica antrenantă cu coregrafii ușor de urmărit. Mișcările solicită toate grupele de mușchi și acționează precum exercițiile cardio, îmbunătățind rezistența și coordonarea.
Antrenament de intensitate medie, cu durata de 50 minute.

Abonamente: 

Abonament Full: 150 lei/ lună
Abonament Sală Multifuncțională: 100 lei/lună
Abonament Sală Cardio Fitness: 100 lei/lunăȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

 1. barbu florin

  miercuri, 30.08.2017 at 16:28

  Ma bucur enorm ca lumea din Romania devine tot ma interesata de sport! Obezitatea este cauza numarul 1 din lume la mortalitate. O sala de fitness, aerobic, frumoasa s a deschis in zona Obor, Colentina, Sky Fitness din sector 2.

 2. Podereu Sânziana

  marți, 04.06.2019 at 20:35

  Eu as vrea să slăbesc ! De 3 ori pe săptămână cât costă abonamentul ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia, testat pozitiv pentru COVID-19, a plecat cu avionul în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce și-a făcut un test pentru COVID-19, dar nu a mai așteptat rezultatul și a plecat cu un avion în Anglia. 

Potrivit procurilori, bărbatul s-a testat pentru COVID-19, dar în data de 16 ianurie rezultatul a fost incert. În data de 17 ianurie, bărbatul a fost testat din nou și în jurul orei 17:00, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba au încercat în mod repetat să îl contacteze telefonic, însă nu au reușit și i-au comunicat prin e-mail rezultatul pozitiv al testului.

Ulterior, în seara aceleiași zile, persoana de sex masculin s-a deplasat la aeroportul din Sibiu și s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Anglia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit unor surse alba24.ro, bărbatul ar fi ajuns pe aerportul din Luton, unde a fost preluat de autoritățile din Anglia și pus în carantină.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Premierul Cîțu a anunțat data când va fi luată decizia privind întoarcerea în format fizic a elevilor la școală

Publicat

Premierul României, Florin Cîţu, a declarat că o decizie privind redeschiderea şcolilor va fi luată pe 2 februarie.

Acesta a menţionat că doreşte ca şcolile să fie redeschise, însă contează care este situaţia din punct de vedere al sănătăţii, „pentru că nu pot fi relaxate prea mult condiţiile şi apoi să fie o presiune pe sistemul de sănătate”.

„Noi am spus, şi preşedintele României a spus, că vom lua o decizie fermă pe 2 februarie. Urmărim până în acel moment ce se întâmplă cu situaţia epidemiologică din România, dacă avem o înrăutăţirea situaţiei. Vom lua o decizie pe 2 februarie.

Personal, bineînţeles că vreau, ca toată lumea, să fie deschise şcolile, şi economia să fie deschisă, dar nu contează ce vreau eu, contează care este situaţia din punct de vedere al sănătăţii, pentru că nu putem să relaxăm prea mult condiţiile şi apoi să avem o presiune pe sistemul de sănătate”, a afirmat Cîţu la Parlament, înaintea şedinţei liderilor coaliţiei de guvernare.

În opinia lui Cîţu, campania de vaccinare ar putea permite relaxarea condiţiilor în perioada următoare.

„Repet, cu o campanie de vaccinare care merge bine în România, în ciuda tuturor criticilor, putem să gândim că în perioada următoare vom relaxa aceste condiţii”, a spus Cîţu.

sursa: agerpres.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amenzi de peste 7000 de lei și zeci de avertismente, după controale la firme din județ. Nereguli constatate

Publicat

sediul ITM Alba

ITM Alba a dat amenzi în valoare de peste 7000 de lei și zeci de avertismente în urma controalelor desfășurate la firme din județ, săptămâna trecută.

În perioada 18 –23 ianuarie, în domeniul relaţiilor de muncă au fost controlați 54 de agenți economici, cu un număr total de 567 de angajați. Inspectorii de muncă au constatat 146 de nereguli și au dat 5 amenzi în valoare de 7.600 lei și 6 avertismente.

Principalele deficienţe stabilite în controale:

 • netransmiterea în termenul legal a elementelor referitoare la încadrarea în muncă a salariaților;
 • neplata orelor suplimentare și neacordarea concediilor legale de odihnă, anuale;
 • neplata drepturilor salariale la termenul prevăzut în contractul individual de muncă;
 • neacordarea repausului săptămânal și a sporului aferent;
 • neconducerea corectă a evidenţei timpului lucrat;
 • netransmiterea în termenul legal în Revisal a modificarilor intervenite in executarea contractelor individuale de muncă.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 42 de unități, constatate 91 deficiențe și aplicate 21 de avertismente.

Principalele deficienţe stabilite în controale:

 • lipsa fișelor de aptitudini eliberate în urma examinării medicale la angajare și/sau periodică a lucrătorilor
 • lipsa evaluării riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru activitățile desfășurate
 • lipsa autorizării inițiale și a verificărilor periodice a echipamentelor tehnice supuse reglementărilor ISCIR
 • lipsa instruirii periodice a lucrătorilor
 • organizarea necorespunzătoare a activității la nivelul unităților, conform noilor reglementari din H.G. nr. 955/2010 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006
 • lipsa instrucțiunilor proprii de securitate a muncii pentru activitățile desfășurate
 • desfășurarea activității fără efectuarea examenului medical la angajare și/sau periodic a lucrătorilor

În perioada amintită, inspectorii de muncă ai ITM Alba, împreună cu cadre ale IPJ Alba au controlat  29 unități pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov.2 pe raza județului Alba.

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

Schimbarea furnizorului de energie electrică. La ce trebuie să fie atenți consumatorii când încheie un contract

Publicat

curent

InfoCons atenționează consumatorii să acorde atenție unor detalii în momentul în care doresc să schimbe furnizorul de energie electrică și să încheie alt contract.

Începând cu data de 1 ianuarie 2021, piața de energie electrică pentru clienții casnici s-a liberalizat. ANRE recomandă clienților casnici încheierea unui contract în piața concurențială cu oricare furnizor de energie electrică licențiat.

Potrivit InfoCons, procesul de schimbare a furnizorului de energie electrică este gratuit și nu implică modificări de ordin tehnic.

Contracte energie electrică: atenționări și recomandări InfoCons:

 • În derularea procesului de schimbare a furnizorului nu există niciun risc de deconectare;
 • În scopul încheierii unui nou contract de furnizare a energiei electrice trebuie să luați legătura cu orice furnizor de energie electrică, să alegeți cea mai bună ofertă accesând „Comparatorul de oferte-tip” de pe site-ul ANRE sau să așteptați acasă o informare privind procesul de liberalizare, precum și un Formular de selecție ofertă de la furnizorul actual;
 • Până la data încheierii noului contract, dar nu mai târziu de 30 iunie 2021, clienții casnici vor primi din partea furnizorului actual o reducere comercială care să acopere diferența dintre prețul din oferta de serviciu universal aplicabilă în primul semestru al anului 2021 și prețul din oferta concurențială cu valoarea cea mai mică la data de 20 ianuarie 2021;
 • Formularul de selecție ofertă transmis de furnizorul actual conține oferta concurențială cu valoarea cea mai mică, o ofertă concurențială alternativă și oferta de serviciu universal, oferte aplicabile în semestrul I 2021, precum și valoarea reducerii comerciale acordate și perioada de aplicare;
 • Pentru încheierea unui contract nou cu actualul furnizor nu mai este necesară deplasarea la sediile centrelor de relații cu publicul ale furnizorului;
 •  Prin completarea acestui Formular de selecție ofertă clientul poate alege direct oferta concurențială din cele două propuse, iar transmiterea formularului prin selecția unei oferte constituie acordul de contractare și, implicit, obligația contractuală pentru ambele părți;
 • Furnizorul are obligația ca, după cel puțin 5 zile de la data primirii Formularului de selecție ofertă completat, să transmită clientului final, odată cu prima factură, o copie a contractului de furnizare semnat;

Nu există un termen limită pentru a trece în piața concurențială. Toţi clienţii casnici au dreptul oricând să îşi schimbe furnizorul/contractul de energie electrică în termen de 21 de zile calendaristice de la data solicitării.

InfoCons a lansat numărul 021-9615 număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, apelabil din toate rețelele, numar dedicat consumatorilor care intampina o problema in schimbarea furnizorului de energie electrica.

La acest număr consumatorii pot solicita consiliere, informare și  pot depune o sesizare în domeniul protecției consumatorilor.

Înainte de semnarea unu nou contract consumatorii trebuie să fie atenți la:

 1. – prețul energiei electrice, fix sau variabil, inclus în prețul de furnizare;
 2. – facturarea unei componente fixe stabilită în lei/zi sau lei/lună;
 3. – perioada pentru care urmează a se aplica prețul menționat în ofertă;
 4. – perioada pentru care urmează a se încheia respectivul contract;
 5. – comisioane de încetare a contractului înainte de ajungerea la termen a acestuia;
 6. – termenele, modalitățile și condițiile privind plata facturilor;
 7. – modalități de transmitere a facturii și a documentelor anexate acesteia;
 8. – drepturile și obligațiile părților;
 9. – condițiile privind reînnoirea/prelungirea/rezilierea/ denunțarea unilaterală anticipată a contractului de furnizare;
 10. – garanțiile solicitate, după caz.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate