Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Toţi elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au obţinut note de trecere la simularea Bacalaureatului

Publicat

elevi

Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au luat simularea examenului de bacalaureat ca pe un „examen de maturitate” adevărat. Toţi elevii care au susţinut probele s-au pus cu „burta pe carte”, astfel că potrivit datelor centralizate de Ministerul Apărării Naţionale au obţinut note de trecere la testări.

La celelalte colegii militare liceale din ţară, promovabilitatea la simulare a fost de 88% – Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza, iar la Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare”, din Câmpulung Moldovenesc, 85% dintre elevi au luat note peste 5 la simulare.

Rezultate deosebite au obţinut, de asemenea, şi elevii claselor a XI-a de la instituţiile de învăţământ menţionate.

Anul trecut, toţi cei 342 de absolvenţi ai colegiilor militare liceale de la Alba Iulia, Breaza şi Câmpulung Moldovenesc au promovat examenul de bacalaureat, aspect ce evidenţiază calitatea învăţământului militar preuniversitar, transmit reprezentanţii MApN.

Citește și  SUBIECTE SIMULARE BAC 2015, Română: Texte din Slavici, Arghezi şi Sebastian, importanţa ecranizării operelor şi a comunicării în familie »

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax