Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Toţi profesorii, examinaţi din 10 în 10 ani, pe model japonez. Andronescu: Vom pune în Legea Educaţiei această evaluare

Publicat

profesor

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că ia în calcul modificarea legislaţiei astfel încât profesorii să fie evaluaţi din 10 în 10 ani. Examinarea este inspirată din modelul de învăţământ japonez.

“În legea japoneză am găsit o chestiune pe o vom adopta. Din zece în zece ani, tot corpul profesoral este supus unei evaluări. Examenul pe conţinutul disciplinei pe care profesorul o predă şi examenul de tehnologie pedagogică, pentru că şi aceasta evoluează. Şi atunci, vrem să punem şi noi în viitoarea Lege a Educaţiei această evaluare”, a declarat ministrul Educaţiei pentru Evz.ro.

Potrivit sursei citate, declarațiile au fost făcute sâmbătă, aceeași zi în care rectorii au votat în unanimitate o rezoluție care spune că o lege a educației nu poate fi asigurată “într-un an electoral caracterizat de multiple interese politice”.

sursa: edupedu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 05.02.2019 at 19:48

    Puteti sa-i examinati lunar daca nu se pot atinge de prostii clasei. Ai ajuns iar la carma si iar faci traznai cum esti obisnuita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax