Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic aglomerat pe DN 7, în zona Brezoi. Două persoane, rănite într-un accident

Publicat

Trafic aglomerat pe DN 7, în zona Brezoi: Două persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma coliziunii între un autoturism şi o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Brezoi, traficul în zonă fiind îngreunat, potrivit autorităţilor din Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au precizat că una dintre victime a rămas încarcerată.

„S-au deplasat la locul evenimentului forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o autospecială de descarcerare. Au fost alocate şi trei ambulanţe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, iar în urma impactului au rezultat două victime, dintre care una încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că în zonă se circulă alternativ, pentru a permite atât poliţiştilor să efectueze cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul, cât şi pompierilor care asigură la faţa locului şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate