Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DN1: Trei persoane rănite în urma unui accident de circulaţie la intersecţia cu drumul spre Galda de Jos

Publicat

Traficul a fost blocat în jurul orei 12.30  pe DN1, pe sensul de mers Alba Iulia – Teiuş, din cauza unui accident de circulaţie ce a avut loc la intersecţia cu drumul spre localitatea Galda de Jos.

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, este vorba despre un eveniment rutier în care au fost implicate o autoutilitară de 3,5 tone şi un Mitsubishi Pajero, iar trei persoane au fost rănite grav.

Una dintre ele a fost încarcerată şi a fost nevoie de intervenţii pentru scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Din cercetări a rezultat faptul că vinovat de producerea incidentului este şoferul autoturismului marca Mitsubishi, care a intrat într-o depăşire, iar la revenirea pe bandă nu a respectat distanţa regulamentară în mers şi a acroşat o autoutilitară. Cele trei victime se aflau în autoturism. Acestea au fost transportate de urgenţă la spital, pentru investigaţii medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    marți, 16.08.2011 at 15:53

    VITEZA, INCULTURA, NERESPECTAREA SEMENILOR, A LEGILOR DE CIRCULATIE, FAC VICTIME, DIN PACATE.BINE CA NU A MURT UNUL NEVINOVAT.FILTRE, SI CONTROL TOT TINPUL AR FI NECESAR, PENTRU ACESTI TERIBILISI, INCONSTIENTI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax