Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident pe DN1, pe sensul Sebeş – Sibiu, la Cunţa. O femeie a fost rănită după ce maşina sa a fost lovită de un TIR

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marţi seara pe DN1, între Sebeş şi Sibiu, în dreptul localităţii Cunţa. Traficul rutier a fost restricţionat pe un sens de mers, după ce două maşini au intrat în coliziune. O persoană a fost rănită şi transportată la spital.

Accidentul s-a produs în momentul în care o femeie aflată la volanul unui autoturism Opel înmatriculat în Braşov a depăşit un alt autovehicul, iar, încercând să revină pe sensul de mers, a intrat în coliziune frontală cu un TIR care circula din sens opus. Femeia a fost rănită şi transportată la spital.

Sensul de mers restricţionat a fost Sebeş – Sibiu, însă în zonă se circula alternativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.56, pe DN 1, la km 352, în afara localităţii Cut, N.A.E., de 31 de ani, din Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri în zona de acţiune a indicatorului Depăşirea interzisă şi a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 29 de ani din Polonia.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni corporale şi a rămas sub supraveghere medicală în spitalul din Alba Iulia”.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax