Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un copil de 10 ani, pe bicicletă, a ajuns sub roţile unui TIR, la intrarea în Aiud. A fost transportat în stare gravă la Neurochirurgie, în Cluj

Publicat

Pe DN1, la intrarea în Aiud, un copil de 10 ani a fost accidentat grav, sâmbătă, în jurul orei 18.30, după ce a ajuns sub roţile unui TIR care circula regulamentar.

Minorul, C.A., a fost transportat de urgenţă, în stare foarte gravă, la spitalul din Aiud.

Traficul în zonă a fost blocat pe un sens de mers.

Şoferul TIR-ului, un bărbat de 33 de ani din Cluj, nu a putut evita accidentul pentru că, din primele cercetări, copilul a ieşit dintr-o curte, fără să se asigure şi a intrat sub camionul de mare tonaj. Evenimntul rutier s-a petrecut în zona pepinierei de la intrarea în Aiud, pe str. Tudor Vladimirescu.

UPDATE: Copilul a fost transportat, de la unitatea medicală din Aiud, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, în stare de comă. Din primele informaţii, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral. Medicii de la Cluj nu au mai putut sa-l salveze.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 16.07.2011, ora 18.26, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud,  judeţul Alba, un minor în vârstă de 10 ani, din Aiud, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea din curtea unui imobil, fiind accidentat de un autotractor cu remorcă, condus de M.M.A., de 33 de ani, din comuna Sănduleşti, judeţul Cluj.

În urma accidentului, minorul a fost rănit grav (comă grad IV), fiind transportat la Unitatea Primire Urgenţe Cluj – Secţia Neurochirurgie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. a murit

    miercuri, 20.07.2011 at 21:01

    a murit din pacate dumnezeu sal ierte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax