Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic de coșmar între Alba Iulia și Teiuș din cauza surpării DN1. Ruta alternativă indicată de autorități s-a blocat

Publicat

tr

Traficul rutier pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș este un coșmar, joi după amiaza, din cauza unor lucrări la partea carosabilă ce se execută la km 386 (zona Pâraul Iovului). O porțiune de asfalt s-a surpat încă de dinainte de prânz, astfel încât polițiștii au început să devieze circulația și pe o rută alternativă, care însă s-a blocat, de asemenea.

Timpii de așteptare de la intrarea în oraș dinspre Șard, sunt foarte lungi, deși este vorba doar despre câțiva kilometri.

t

Autoritățile nu au reușit încă să repare drumul respectiv. Pentru a evita aglomerarea, șoferii au fost direcționați pe ruta alternativă Galda de Jos – DJ 107 H, Șard- DN 74, dar și aceasta s-a blocat, din cauza traficului intens. Este vorba despre sensul de intrare în oraș, sensul de ieșire fiind relativ liber.

Problema apărută este undeva între Teiuș și Alba Iulia, în zona Pârâul Iovului, unde asfaltul s-a surpat la devierea către șantierul autostrăzii. Lucrările se pare că durează destul de mult, iar oamenii sunt cu nervii întinși la maxim.

Traficul este foarte greoi și pe sensul de intrare în oraș dinspre Sebeș, ceea ce face ca ieșirea sau intreare în oraș să fie la această oră aproape imposibilă.

Foto: Facebook info-trafic județul Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Daniela

    vineri, 31.05.2019 at 08:58

    La orice ora din zi, dar mai ales dimineata,traficul dinspre Sard inspre Alba Iulia e infernal. Trebuie neaparat rezolvata problema asta. Poate ar trebui inversate benzile de circulatie, adica sa fie doua la intrare si nu la iesire din Alba Iulia cum e normal. Ar exista si rute ocolitoare, dar iti faci masina „praf si pulbere” pe ele pentru ca sunt numai gropi, iar cand ploua e noroi. De ani de zile exista problema asta si nu s-a rezolvat nimic. Chiar nu e posibil sau nu se vrea??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax