Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trafic îngreunat în Partoş, la ieşire din Alba Iulia, din cauza unui accident şi în zona Răhău, unde un TIR s-a defectat pe carosabil

Publicat

tr

Şoferii care au circulat spre Sebeş, joi dimineaţa, au fost nevoiţi să se înarmeze cu răbdare, pentru că s-a produs un accident rutier fără victime şi traficul a fost restricţionat. În plus, la ieşire din Sebeş, în zona Răhău – Cut, un TIR s-a defectat pe carosabil, iar circulaţia se desfăşura cu greutate. S-au format coloane de maşini pe mai mulţi kilometri.

Accidentul s-a petrecut joi dimineaţă, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, zona Partoş. Un autoturism s-a răsturnat pe şosea, iar traficul este restricţionat pe un sens. Din primele informaţii, nu au fost victime.

UPDATE: Autoturismul Renault s-a răsturnat după ce a fost lovit din spate de autoutilitară. A fost proiectat într-un parapet şi apoi s-a răsturnat pe şosea. Şoferul, un bărbat de 36 ani din Sebeş, a scăpat fără leziuni grave. În jurul orei 9.15, traficul s-a reluat în condiţii normale în zona accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax