Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT cu 3 mașini pe DN1 Teiuș-Aiud, după depășiri ratate. A fost rănită o șoferiță aflată sub influența alcoolului

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Traficul rutier a fost îngreunat joi după-amiaza, între Teiuș și Aiud, la kilometrul 410, din cauza unui accident rutier cu trei automobile. Potrivit IPJ Alba, în accident au fost implicate trei aumotobile, iar în urma impactului o persoană a fost rănită ușor. 

Cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea dinstanței de siguranță în mers.

Circulația s-a desfășurat cu restricții, pe o bandă, alternativ. Echipajele de poliție au acționat pentru fluidizarea traficului.

UPDATE, joi, ora 16:20: – Potrivit IPJ Alba se circulă pe ambele benzi.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 14.30, pe DN1, în afara orașului Teiuș, un tânăr de 20 de ani, din comuna Pianu, în timp ce conducea un autoturism în direcția Teiuș – Aiud, s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus de un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, care se afla deja angajat în depășire.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alt autovehicul, care se deplasa în aceiași direcție de mers, condus de o femeie de 47 de ani, din Aiud și care a fost proiectat într-un cap de pod.

În urma accidentului rutier, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul celor doi tineri și 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferiței, motiv pentru care i-au fost recoltate și mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax