Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic îngreunat la ieșire din Alba Iulia, în zona podului peste Mureș din cauza gropilor din asfalt. CNADNR și Primăria își pasează responsabilitatea

Publicat

Șoferii care tranzitează în această perioadă municipiul Alba Iulia înspre Sebeș trebuie să știe că traficul în zona podului peste râul Mureș, de la intrare în Oarda, este îngreunat. Problema care a dus la formarea cozilor de sute bune de metri sunt gropile din zona podului peste Mureș.

Miercuri după-amiază, coloanele de mașini se întindeau de la stația de benzină Lukoil până la intrarea pe podul de la Mureș. Joi, distanţa pe care maşinile circulau cu viteză redusă era şi mai mare.

Șoferii sunt indignați din cauza gropilor din carosabil, din ce în ce mai adânci, care îi obligă să circule cu viteză extrem de redusă. Întrucât nu s-a produs niciun incident, polițiștii nu s-au deplasat în teren pentru dirijarea traficului.

Porțiunea de drum dinainte de intrarea pe podul peste Mureș se află în administrarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, iar începând cu baza podului, drumul este administrat de CNADNR. Exact la porțiunea deteriorată pe care se află gropile cele două instituții își pasează responsabilitatea administrării.

Șoferii care au drum pe acest tronson sunt avertizați că pot pierde minute prețioase în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mda

    miercuri, 03.04.2013 at 19:44

    Nu ii puteti lua la intrebari (jurnalistice) pe cei ce se ocupa de administrarea acestui drum? Poate asa se rezolva problema.

  2. mircea....

    miercuri, 03.04.2013 at 21:35

    …hava -primarul acestui ORAS EUROPEAN, „primarul dumneavoastra ” pe care-l tot realegem de peste 20 de ani, are raspunderea administrarii drumurilor din interiorul municipiului Alba Iulia.
    Sa-i „multumim” vrednicului primar reales pana la al 14-lea Congres….!

  3. omul3

    joi, 04.04.2013 at 10:21

    ii doare in cot de drumurile din oras . A fost si un accident sapt trecta chiar pe pod . Dar mno , lasa ca merge si asa , cu cozi lungi ca doar numai cand a fost refacut podul . Felicitari hava

  4. lala

    joi, 04.04.2013 at 13:40

    Havari-m-as si n-am cui
    Havari-m-as codrului
    Politi-m-as amendat
    Politi-m-as chiar uitat
    Pontari-m-as si n-am cui
    Pontari-m-as Crinului….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax