Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trafic îngreunat pe DN1, în zona Oarda, din cauza lucrărilor de asfaltare. Prefectul a solicitat poliţiştilor să dirijeze circulaţia. Roman: „Reparaţiile se termină dimineaţă”

Publicat

Mai mulţi locuitori din zona localităţii Oarda au semnalat prefectului de Alba, Gheorghe Feneşer că traficul rutier pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş este îngreunat din cauza lucrărilor de asfaltare. Prefectul a solicitat firmei să efectueze operaţiunile pe timpul nopţii şi poliţiştilor, să dirijeze circulaţia.

„Cetăţenii s-au plâns că stau blocaţi în trafic de peste o oră. Consider că este inadmisibil să se creeze cozi interminabile, iar oamenii să staţioneze pe o perioadă atât de mare, fără nicio posibilitate de a înainta. Am mai avut discuţii pe această temă cu reprezentanţii firmei, care efectuează lucrările în zonă, solicitând realizarea acestora în timpul nopţii, dar a fost exprimat un refuz, motivat din cauze tehnice. Am solicitat din nou, în cursul zilei de astăzi, reprezentanţilor societăţii, să efectueze lucrările de asfaltare pe timpul nopţii, atunci când traficul este mai redus, iar riscul creării de ambuteiaje mai scăzut.

Totodată, am cerut reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba să se deplaseze la faţa locului pentru a dirija şi debloca circulaţia în zonă. Doresc să le garantez cetăţenilor, că începând cel mai târziu de mâine, traficul în zonă se va desfăşura în condiţii normale”, a declarat prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer.

UPDATE: Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman precizează că “am convenit cu directorul de la Drumuri Naționale Alba, Liviu Hondola ca în această seara, cel târziu dimineața, să finalizeze lucrările şi utilajele să fie mutate în zona Aiud. Așadar se termină cel târziu mâine dimineață atât reparaţiile, cât şi calvarul şoferilor, care stau în cozi de kilometri. Lucrările nu s-au putut face pe timp de noapte, întrucât nu există autorizaţie şi nici iluminat corespunzător pe DN”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Blocaje în traficul rutier între Alba Iulia şi Sebeş. Mai multe lucrări de reparaţii la carosabil îngreunează circulaţia | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax