Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic pe un sigur sens, pe podul mare din Sebeș, pentru următoarele trei săptămâni. Se execută lucrări de reabilitare

Publicat

La Sebeș au început lucrările de reabilitare la podul de peste râul Sebeș. Timp de o lună, traficul a fost restricționat și se va circula pe un singur sens. 

 Circulația rutieră este semaforizată.

Lucrările la podul care unește strada Valea Frumoasei de strada Augustin Bena includ reabilitarea covorului asfaltic și aplicarea de dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este de trei săptămâni. Contractul de lucrări este gestionat de SPAP Sebeș.

Potrivit reprezentaților primăriei, în ultima perioadă, în zona podului au fost realizate mai multe intervenții menite să îmbunătățească mobilitatea urbană: spart și transportat beton vechi (cca. 30 mc), cofrat și turnat beton nou (cca. 30 mc), confecționat și montat stâlpi noi de susținere (12 bucăți), demontat balustrade vechi (40 ml) și confecționarea unor noi balustrade, recondiționat și vopsit picioare balustrade vechi peste pod (192 ml), recondiționat și vopsit balustrade vechi peste pod (455 ml), recondiționat și vopsit grilaj din țeava (1388 ml).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 16.10.2021 at 17:41

    Daca administratorul drumului ar fi controlat tonajul camioanelor supraincarcate cu busyeni de lemn furat, asa cun o cere si legea de faot, infrastructura din oras nu ar fi avut atatea avarii. Dar mai bine sunt mana in mana cu firmele straine beneficiare a lemnelor si nu intereseaza ce cred prostii care voteaza oricum subjugarea catre occident !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax