Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic îngreunat în zona Sebeş, cu ocazia Zilelor Cetăţii. Circulaţia este restricţionată în municipiu. Şoferii au la dispoziţie rute ocolitoare

Publicat

În perioada Festivalului Zilelor Cetăţii Sebeş, traficul este restricţionat pe raza municipiului. Şoferii trebuie să aleagă rute ocolitoare, pe care vor putea ieşi spre Deva sau Sibiu.

Reprezentanţii IPJ Alba au comunicat că mai multe echipaje asigură dirijarea circulaţiei în perioada desfăşurării Zilelor Cetăţii din Sebeş, pentru a asigura fluidizarea tranficului. Însă aglomeraţia din week-end şi numărul mare de participanţi la sărbătoare a generat probleme de circulaţie.

A fost închisă circulaţia pe străzile Lucian Blaga (de la intersecţia cu strada Traian până la intersecţia cu str. Dorin Pavel) şi Mihai Viteazu.

Pe sensul Sibiu – Deva, traficul rutier este deviat pe străzile Vânători – Gării – Dorobanţi – Piaţa Dacia – Aviator Olteanu – Valea Frumoasei.
Circulaţia rutieră de pe sensul Deva – Sibiu se desfăşoară pe străzile Valea Frumoasei, Dorin Pavel – Traian – Lucian Blaga – Drumul Sibiului.

Pentru cei care doresc să evite în totalitate intrarea în Sebeş, dinspre Alba Iulia spre Sibiu se poate alege varianta din centura municipiului reşedinţă de judeţ, pe DJ 107, spre Teleac – Straja – Ghirbom –  Vingard – Draşov – Cunţa – DN1. Din sens invers, dinspre Sibiu, se poate alege aceeaşi rută pentru cei care doresc să ajungă la Alba Iulia – Cluj. Spre Deva, mai este varianta Vinţu de Jos.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. David Dorin

    sâmbătă, 18.08.2012 at 00:29

    Voi astia de la Alba24, puneti macar o poza recenta, k asta e de ceva timp. Azi, din locul din care e facuta poza nu mai poti vedea Kronospanul asa bine din cauza malului mare de pamant dinaintea pasajului necesar supratraversarii autostrazii.

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 18.08.2012 at 01:27

      poza nu conteaza in cazul asta. doar informatia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax