Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident între un TIR şi o autoutilitară, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia, zona „Astoria”. Circulaţia a fost reluată după o oră

Publicat

pol

Circulaţia rutieră pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj, în zona „Astoria” – Sântimbru a fost restricţionată, marţi după-amiaza, pentru aproximativ o oră, din cauza unui accident rutier.

Un TIR şi o autoutilitară au intrat în coliziune, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanţei de mers.

O persoană a fost rănită.

UPDATE: Coliziunea s-a produs într-un moment în care şoferul unui microbuz care transporta marfă, înmatriculat în Marea Britanie, s-a apropiat foarte mult de camionul care circula în faţa sa, pe direcţia Teiuş – Alba Iulia. Nu a mai reuşit să evite impactul şi s-a lovit cu maşina de TIR.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 13.36, pe DN 1, la km 387, în afara localităţii Sântimbru, T.P., de 48 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătore în mers față de un camion condus de G.I., de 55 de ani, din municipiul Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, T.P. a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax