Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Cinci maşini implicate într-un carambol rutier, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în zona Oarda. Două persoane rănite în accident

Publicat

Un copil şi doi adulţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş, în zona podului peste râul Sebeş, aproape de Oarda. Au fost implicate cinci maşini, care au intrat în coliziune.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ 45 de minute. Circulaţia a fost deviată prin Oarda, până la terminarea cercetărilor la faţa locului.

Din primele informaţii, copilul nu a fost rănit, ci a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza sperieturii. Însă acesta, alături de un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Potrivit IPJ Alba, în accident au suferit avarii, în total, cinci autoturisme. Este vorba despre un accident în lanţ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la ora 11.07, când un autoturism Mazda, condus de S.S.M. (42 ani) din Alba Iulia, nu a păstrat distanţa corespunzătoare de mers faţă de o maşină care  circula în faţa sa, o Dacie înmatriculată în Alba şi condusă de Ioan R. (57 ani). În urma impactului, Dacia a lovit alte două maşini, un Opel care circula în acelaşi sens, condus de P.L. (29 de ani) din Sebeş şi, pe contrasens, o maşină Skoda, înmatriculată în Hunedoara, condusă de H.A.V. (33 ani), din Cluj. Opel-ul a lovit, la rândul său, din spate, un BMW înmatriculat în Cluj, condus de C.L. (33 de ani).

În urma accidentului, H.C., o femeie care se afla pe bancheta spate în autoturismul Skoda a fost rănită, fiind diagnosticată cu fractură de umăr cu deplasare, însă nu a rămas internată. Şoferul Daciei, Ioan R. a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Traficul rutier în zona accidentului a fost blocat pentru aproximativ 45 de minute, timp în care circulaţia a fost deviată prin Oarda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    sâmbătă, 03.11.2012 at 13:40

    SEmnalizare necorespunzatoare a lucrarilor de retele edilitare din zona.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax