Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: TRAFIC RUTIER BLOCAT două ore pe un sens la ieşirea de pe A1, la Cunţa, în judeţul Alba, din cauza unui TIR defect pe carosabil

Publicat

Sâmbătă, în jurul orei 11.40, traficul rutier la ieşirea de pe autostrada A1, la Cunţa, în judeţul Alba, a fost blocat din cauza unui TIR care are defecţiuni tehnice. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, fiind dirijată de echipaje ale Poliţiei Rutiere. TIR-ul a fost îndepărtat din zonă după mai bine de două ore.

Blocajul s-a produs pe segmentul dintre sensul giratoriu de ieşire de pe autostradă (tronsonul Sebeş-Cunţa) şi intrarea pe DN1 Cunţa-Sălişte-Sibiu.

Reamintim că pe direcţia Sebeş-Sibiu şoferii pot alege varianta DN1, între Sebeş şi Cunţa.

UPDATE: În jurul orei 12.30, a fost adus un utilaj de remorcare pentru a îndepărta camionul de pe carosabil. Este vorba despre un TIR înmatriculat în Polonia, care transporta materiale de construcţii. Potrivit şoferului, defecţiunea s-a produs la cutia de viteze.

UPDATE1: În jurul orei 12.48, utilajul intervenea pentru remorcarea TIR-ului, astfel că traficul rutier în zonă a fost oprit complet. În coloana de aproape un kilometru formată, a rămas blocată şi o Ambulanţă aflată în misiune.  A reuşit să treacă după circa 10 minute.

UPDATE2: Circulaţia în condiţii normale a fost reluată în jurul orei 13.45.

foto: Daniel BLOSS


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax