Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic rutier închis pe un sector de pe autostrada A10, Sebeș- Turda, pentru 30 de zile. Zona vizată. Precizările CNAIR

Publicat

Traficul rutier va fi închis pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între kilometrul 15+760 – 16 800, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, într-un comunicat de presă. 

În zona respectivă carosabilul este afectat de o alunecare de teren, iar pe banda de urgență au apărut fisuri, la doi ani de la inaugurare.

Restricțiile vor intra în vigoare de miercuri, 1 februarie 2023.

”Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.202, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800, în zona Pârâul Iovului.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

  • ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și
  • revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. SsS

    miercuri, 01.02.2023 at 07:06

    La 2 ani de la inaugurare, deja e plină de gropi și pe tronsonul de la intrarea de pe breteaua de la Unimat până la Sebeș, multe foarte periculoase…asta-i calitatea lucrărilor care se fac la noi !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax