Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Accident pe DN1, pe raza localităţii Sântimbru. Trei persoane rănite

Publicat

Traficul rutier pe DN1, pe raza localităţii Sântimbru a fost îngreunat în jurul orei 15.30 din cauza unui accident de circulaţie. Potrivit IPJ Alba, în urma impactului între două autovehicule, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Din primele cercetări, este vorba despre o coliziune faţă-spate, cauzată de nerespectarea distanţei regulamentare în mers. Persoanele rănite sunt şoferiţa celui de-al doilea autoturism şi două minore, care au suferit leziuni uşoare şi au fost preluate de medicii de pe ambulanţă pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „C.M., o femeie de 42 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o minoră de 15 ani, pasageră în autoturismul condus de C.M. a suferit o fractură de piramidă nazală, iar conducătoarea auto şi o minoră de 10 ani, pasageră în acelaşi  autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax