Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trafic rutier restricţionat pe DN1, la Miraslău. Trei autovehicule implicate într-un carambol pe şosea

Publicat

pol

Circulaţia rutieră pe DN1, între Aiud şi Turda a fost restricţionată, luni, în jurul amiezii, din cauza unui accident rutier. La Miraslău, trei autovehicule au intrat în coliziune.

Este vorba despre un eveniment rutier în care cele trei autovehicule s-au lovit „faţă-spate”. Accidentul a fost semnalat la kilometrul 416. A fost afectat sensul de mers Aiud – Turda, iar în zonă se circula alternativ.

UPDATE: Din primele informaţii, în accident au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. O femeie, pasageră în maşină a fost rănită. Coliziunea s-a produs în momentul în care un TIR şi autoturismul erau staţionate pe carosabil, având în vedere că în zonă se desfăşoară lucrări pe şosea, iar ultimul camion nu a mai putut opri în condiţii de siguranţă şi a lovit cele două autovehicule. Autoturismul a fost prins între cele două maşini de mare tonaj.

UPDATE1: Pasagera din autoturism a refuzat transportul la spital, iar circulaţia în zonă a fost reluată în scurt timp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax