Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traficanţii de haşiş din Alba îşi acceptă soarta. Aceştia nu s-au opus mandatului de arestare preventivă

Publicat

Suspecţii de trafic de haşiş din Alba, prinşi în flagrant de poliţiştii BCCO Hunedoara în timp ce încercau să îşi vândă marfa într-un motel de pe DN7 nu se opun mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Hunedoara. Cei patru au avut 24 de ore pentru a ataca cu recurs decizia magistraţilor, dar au renunţat la acest drept, astfel că vor râmâne după gratii cel puţin 29 de zile.

Singurul care ar mai avea posibilitatea de a solicita cercetarea în stare de libertate este Nicolae Mănescu, inculpatul pe numele căruia a fost emis mandat de arestare în lipsă. Acesta îşi va putea cere acest drept în momentul în care va fi prins şi adus în faţa instanţei de judecată.

Silviu Nergheş, Ovidiu Mănescu, Dumitru Ruja şi Nicoale Mănescu sunt acuzaţi de trafic de droguri, după ce au fost prinşi încercând să comercializeze 700 de grame de haşiş. Aceştia fac parte dintr-o grupare infracţională care acţiona pe raza judeţelor Alba şi Hunedoara. Drogurile erau aduse din Spania în localitatea Vinţu de Jos, iar ulterior erau vândute mai departe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax