Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traficanţii de migranţi au fost eliberaţi de Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Cei trei tineri arestaţi în decembrie sub acuzaţia de trafic de migranţi au fost eliberaţi, luni, de Curtea de Apel Alba Iulia. Cristian Călin Oprea (31 de ani), Marian Robert Năstase (22 de ani) şi Dan Ilie Mihaiu (33 de ani), toţi din Alba Iulia, împreună cu agentul de poliţie hunedorean Remus Mihuţiu, fost agent de poliţie la Punctul de Frontieră Săuceni, judeţul Bihor au primit din partea magistraţilor inderdicţia de a nu părăsi ţara.

Reamintim că tinerii au fost acuzaţi de constituire şi aderare la grup infracţional organizat şi trafic de migranţi. Aceştia au fost sprijiniţi de Remus Mihuţiu, în schimbul sumei de 5.000 de lei, pentru favorizarea trecerii în mod fraudulos a frontierei de stat a României, de către patru cetăţeni din Republica Dominicană. Gruparea infracţională i-a racolat, îndrumat şi găzduit pe migranţi, în vederea organizării deplasării acestora peste graniţă.

În 16 decembrie, Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul înaintat de aceştia la măsura de reţinere în arest preventiv stabilită de Tribunalul Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax