Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traficul pe autostrada A1, în zona Deva se închide temporar. Circulația va fi deviată pe DN 7

Publicat

Traficul pe autostrada A1, în zona Devei se va închide pe o porțiune de 15 kilometri, în 3 septembrie. Solicitare de oprire a traficului vine din partea constructorului care lucrează la legarea tronsonului Lugoj-Deva de autostrada Deva-Orăștie. Circulația va fi deviată pe DN 7, segmentul Simeria Deva. 

Constructorul tronsonului care leagă autostrada A1 Lugoj – Deva și autostrada Deva – Orăștie, aduce la cunoștință că în perioada 03.09.2018 – 15.11.2018 traficul rutier de pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva și nodul rutier Simeria va fi deviat pe Drumul Național 7 (centura Devei), segmentul Simeria-Deva – intersecție DN7/DN76.

Măsurile au fost luate ca urmare a executării lucrărilor necesare pe porțiunea de autostradă dintre Deva și Simeria, care realizează conexiunea între cele două segmente de autostradă, Lugoj – Deva și Deva Orăștie, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax