Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Traficul rutier din Alba Iulia va fi supravegheat cu zeci de camere video. Vor fi identificate și numerele de înmatriculare

Publicat

Traficul rutier din Alba Iulia va fi monitorizat cu zeci de camere video. Vor putea fi identificate și numerele de înmatriculare ale mașinilor, a anunțat viceprimarul Emil Popescu.

”La Alba Iulia vor fi montate zeci de camere de supraveghere. O parte dintre ele detectează inclusiv plăcuțele de înmatriculare ale autoturismelor.

Lipsa camerelor de supraveghere în oraș este una dintre nemulțumirile pe care albaiulienii le reclamă de ani buni încoace. Problema va fi rezolvată, odată cu finalizarea lucrărilor la proiectele de mobilitate și amplasarea, în aceste zone, a unor sisteme de supraveghere performante.

82 de camere de supraveghere

În total, vom avea 82 de camere de supraveghere. O parte dintre acestea pot detecta plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor

ori, spre exemplu, înregistra și transmite imagini și informații despre vehiculele care circulă neregulamentar.

Camerele vor fi amplasate în zonele intersecțiilor și trecerilor de pietoni”, a anunțat viceprimarul, într-o postare pe Facebook.

”Mai mult decât o necesitate administrativă”

Acesta consideră că sistemul este ”mai mult decât o necesitate administrativă”.

”Este un pas către normalitate și o măsură, spun eu, în beneficiul siguranței cetățenilor. De asemenea, un instrument extrem de util în descurajarea faptelor anti-sociale, precum și un sprijin pentru oamenii legii în anchete privind comiterea de infracțiuni.

În clipa de față, majoritatea camerelor de supraveghere video din Alba Iulia aparțin persoanelor fizice sau juridice. E și motivul pentru care implementarea sistemului la care am făcut referire era mai mult decât o necesitate administrativă”, precizează Popescu.

foto: Emil Popescu/Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. vasi

    luni, 05.02.2024 at 18:29

    ce ma bucur , logic ca o sa se vada nr de masina la viteza ca o so aiba, si camerele le puneti eventual pe sa se vada institutile voastre , iobagii dintre blocuri si case sa se descurce ca si pana acum

  2. un iobag din Romania

    luni, 05.02.2024 at 18:33

    Si vaccinul a fost o NORMALITATE camerele sigur nu o sa functioneze cand vereun bo$$ incalca legea astea sunt pentru ….zice-ti voi ca pe mine ma pufneste plansu !!

  3. Plesacelviteaz

    marți, 06.02.2024 at 18:23

    normalitate useristă securistă…trebuie ținuți iobagii sub ochii atenți ai organelor represive.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax