Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TRAGEDIE în Alba Iulia: Tânăr de 26 de ani, găsit SPÂNZURAT de un copac, pe un teren din Partoş

Publicat

pol

masina politie Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia a fost găsit, miercuri, spânzurat de un copac, pe un teren viran din Partoş. Poliţiştii au stabilit că în acest caz nu există suspiciuni, însă au demarat cercetările.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, la ora 12.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran din cartierul Partoş, a fost găsită o persoană spânzurată.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care l-a identificat pe M.A.C., de 26 de ani, din Alba Iulia, care era spânzurat de un copac.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă cu excepţia celor specifice morţii prin spânzurare.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax