Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tragedie în Apuseni: Bărbat de 44 de ani din comuna Bistra, găsit SPÂNZURAT în locuință

Publicat

politia cadavruUn bărbat în vârstă de 44de ani din comuna Bistra, în Munţii Apuseni, şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit spânzurat într-un imobil aflat în construcție.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 iulie, Postul de Poliţie Bistra a fost sesizat despre faptul că un bărbat se află spânzurat într-un imobil situat în comuna Bistra, judeţul Alba.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că într-un imobil aflat în construcţie situat în comuna Bistra, se află, spânzurat un cadavru de sex bărbătesc, stabilindu-se că acesta aparţine lui B.N., de 44 de ani, din comuna Bistra, judeţul Alba.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalul Orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabiliri cauzei morţii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 192, pct. 1, din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax