Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie în Cluj: Doi bărbați și opt vaci au murit pe câmp. Ipoteză: ar fi fost trăzniți în timpul unei furtuni

politie noaptea

Publicat

Doi bărbați au fost găsiți morți în comuna Săcuieu din județul Cluj. Nu departe de ei au fost decoperite cadavrele a 8 vaci. Cei doi ar fi fost îngrijitori ai animalelor. Polițiștii din Cluj iau în calcul ipoteza unui trăznet care i-ar fi lovit miercuri seară. Județul Cluj a fost sub cod portocaliu de furtună. 

Primarul comunei Săcuieu, Gheorghe Cuc, a declarat, joi, pentru Cluj24 că totul s-a întâmplat în zona Vlădeasa, în pășunea numită Vârfurașu.

”În prima fază au fost găsite animalele și apoi și cele 2 persoane care le îngrijeau”, a spus Cuc.

”A fost o furtună extrem de violenta, care a început in jurul orelor 17,30 pana pe la ora 19. Iar la acea altitudine, de circa 1700 m, a avut o alta intensitate”, a precizat primarul comunei.

Cadavrele celor doi bărbați au fost recuperate cu ajutorul salvamontiștilor, la intervenție participând și Serviciul Voluntar de Situații de Urgență Săcuieu.

Polițiștii clujeni au mai spus că cei doi bărbați au fost identificați, fiind vorba despre doi săteni din Săcuieu, respectiv Mărgău, de 43 și 44 de ani.

Precizările IPJ Cluj

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că în localitatea Rogojel, comuna Săcuieu, au fost găsite decedate 8 bovine, posibil prin fulgerare, iar cei doi bărbați, îngrijitori ai animalelor, nu au fost identificați în respectiva zonă.

Au fost demarate verificări, iar în jurul orei 23.00, cei doi bărbați, de 43 și 44 de ani au fost identificați, însă din nefericire, un echipaj medical a constatat decesul acestora.

Ulterior trupurile au fost transportate la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauzele de deces.

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat că cele două cadavre prezentau urme vizibile de leziuni.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, au transmis pentru Alba24, reprezentanții IPJ Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax